Μελέτη: Γιατί απειλεί ότι θα «ξεφτιλίσει» τη Γκολεμά;

13.05.2014
Μία κόντρα από τα παλιά ήρθε και ξαναφούντωσε και μάλιστα με άγριες διαθέσεις. Η επίθεση της Ντέπυ Γκολεμά στην Ελεονώρα Μελέτη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μέση της, την έκανε έξαλλη.

Και όχι άδικα, όπως θα δούμε παρακάτω. Γιατί, η Γκολεμά δεν περιορίστηκε σε μία τηλεκριτική, αλλά το πήγε πολύ παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι η Μελέτη δεν ήταν ποτέ άρρωστη και το όλο θέμα ήταν... μούφα! Και άφησε να εννοηθούν... επαφες με τον ΣΚΑΙ!

"Η Ελεονώρα τρεις μέρες το έπαιξε άρρωστη, ακολουθώντας γραμμή Σταμάτη (Μαλέλη)! Να πας, καλή μου, στον ΣΚΑΪ. Μια απώλεια (εννοεί αυτή της Κατερίνας Ακριβοπούλου) πρέπει να συμπληρώνεται από την ανάλογη μεταγραφική κίνηση", έγραψε η Γκολεμά στη στήλη της.

Η απάντηση της Μελέτη ήταν άμεση κι... εκρηκτική. «Κάποιος με ενημέρωσε ότι η Γκολεμά γράφει πάλι μ@λ@κίες. Τώρα έχω μια δουλειά, πείτε της θα την ξεφτιλίσω αργότερα. Αν και δεν θα χρειαστεί. Το κάνει μόνη της», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Γκολεμά της απάντησε το μεσημέρι της Τρίτης (13/5) γράφοντας μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook: "Σιγά μαντάμ τα αίματα". Μπρρρρ.

Στην ιστορία πήρε θέση ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μέσα από το Πρωινό mou είπε ότι την περασμένη Παρασκευή που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή η Μελέτη, είχε όντως πρόβλημα με τη μέση της!!!

Είδες; Έχει και... μαρτύρους η Ελεονώρα.