Απίστευτος καυγάς Ουγγαρέζου με Πολίτη

13.05.2014
Ναι, τελικά είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη κόντρα, που υπό κανονικές συνθήκες θα μας ήταν παντελώς αδιάφορη.

Επειδή, όμως. Χριστίνα Πολίτη και Δημήτρης Ουγγαρέζος συμμετέχουν στο Just the 2 of us, η κόντρα των δύο αποκτά ένα άλφα ενδιαφέρον. Και ήρθαν Πολίτη και Ουγγαρέζος και αρπάχτηκαν σαν τα κοκόρια στον «αέρα» του Πρωινού mou, όπου η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη.

Ένας άνευ προηγουμένου καυγάς ξέσπασε ανάμεσα τους, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχε πριν λίγες μέρες ο Ουγγαρέζος με τον Άρη Καβατζίκη, με αφορμή μία δήλωση της. Ο Ουγγαρέζος εξήγησε ότι εκνευρίστηκε μαζί της επειδή εκείνη είπε αστειευόμενη «μη με θάψετε στο πρωινό» την ώρα που γινόταν ο κακός χαμός στο live.

«Εγώ είπα ότι γενικά ήθελες να πεις: «Μη με θάψετε αύριο στο πρωινό»! Είχε χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα εκεί πέρα κι εσένα η πιλάλα σου ήταν αν θα πούμε τίποτα στο πρωινό. Αυτό ήταν το θέμα μου» είπε ο Ουγγαρέζος με τον Πολίτη να εξηγεί – και δίκιο είχε εδώ που τα λέμε – ότι η ίδια δεν γνωρίζει από τηλεοπτικούς χρόνους. «Απαντάς στα σχόλια στο twitter και δεν περνάς καλά» είπε ο Ουγγαρέζος για να πάρει πληρωμένη απάντηση.

«Εσύ μιλάς για σχόλια που στέλνετε μηνύματα σε όλο τον πλανήτη Γη! Μα με δουλεύεις τώρα; Εγώ τι έκανα» αναρωτήθηκε εκείνη. Μετά κατηγορούσε την Πολίτη ότι έχει πάρει στα σοβαρά το παιγνίδι, ενώ και οι υπόλοιποι πάνω κάτω ήταν της ίδια άποψης. Κάτι που εκείνη δε δέχτηκε. Όταν,. δε, η κουβέντα ήρθε στην εποχή που η Πολίτη ήταν στο πάνελ της Ελένης και σχολίαζε το Dancing on ice, ο Ουγγαρέζος θυμήθηκε τα παλιά και ξεσπάθωσε: :«Εγώ τα θυμάμαι όλα. Ήσουν στην Ελένη και με έβριζες χωρίς να με ξέρεις και με έλεγες μαϊντανό» της είπε.

Και η Μπαλατσινού πέρασε σε διαφημίσεις, πάνω που τα «αίματα» είχαν ανάψει για τα καλά. Μα κάνουν τέτοια σφάλματα;