Λαμπίρη: Στην Ιντερπόλ η κόρη της!

13.05.2014
Μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Μαρίσσα έχει η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει παραδεχτεί ότι δε θέλει το παιδί της να ακολουθήσει τα επαγγελματικά της βήματα.

Και ως φαίνεται η επιθυμία της μανούλας πιάνει τόπο, αφού η κόρη της είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το καλό και τους διεθνείς νόμους, πολεμώντας τη διαφθορά και το έγκλημα παγκοσμίως!

Τι σημαίνει αυτό; Η κόρη της Λαμπίρη αποφάσισε να ασχοληθεί με την εγκληματολογία και μάλιστα έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για την Ιντερπόλ! «Από μικρή παρακολουθούσα αστυνομικές σειρές και μου άρεσαν πάρα πολύ. Ταυτιζόμουν με αυτές και με έλκυαν. Με ιντρίγκαρε και το έβρισκα ενδιαφέρον. Αν και δοκίμασα τις δυνάμεις μου και στη δημοσιογραφία, τελικά αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Μάλιστα η μητέρα μου ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που με απέτρεψαν από το να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία και στήριξε απόλυτα την απόφαση μου να στρέψω την προσοχή μου επαγγελματικά προς την εγκληματολογία» αποκάλυψε η 25χρονη μοναχοκόρη της Λαμπίρη,