Γέννησε η Χουρέμ ένα υγιέστατο κοριτσάκι

12.02.2014
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο, την Δευτέρα η τηλεοπτική «Χουρέμ».

Η Μεριέμ Ουζερλί, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της και τη νοσηλεία για μεγάλο διάστημα σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας, γελά και πάλι. Και μάλιστα τούτη τη φορά έχει έναν σοβαρό λόγο, αφού κρατά στην αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της, που θα της δώσει το όνομα, Λάρα.

Η «Χουρέμ» μέχρι να αντικρίσει για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής, πέρασε μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Στη διάρκεια της είχε κάποιες επιπλοκές, ενώ ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της μικρής, όχι μόνο δεν την αναγνώρισε, αλλά είχε ζητήσει από την ηθοποιό να κάνει έκτρωση.

Εκείνη κράτησε το μωρό, ενώ η κόντρα που ξέσπασε με τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν σκληρή. Η Μεριέμ ανέβασε στα social media φωτογραφία με το χεράκι του μωρού μέσα από το μαιευτήριο, ενώ τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο λατρεμένη μου Lara Uzerli (10.02.2014) Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε μένα και που ήρθες στον κόσμο υγιής. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατέψω από την πρώτη στιγμή. Ήρθες στη ζωή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ευχαριστώ και την καλή μου φίλη Άννα, που ήταν στο πλευρό μου την ώρα της γέννησης και την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου στέλνετε θετικές σκέψεις και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ».