Ο Ματιάμπα σήκωσε το... τιμημένο του Dancing

03.02.2014
Τη μεγάλη ανατροπή έκανε ο Ησαϊας Ματιάμπα, διότι μπορεί στο ξεκίνημα του Dancing with the stars να έμοιαζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ μπροστά σε άλλες παίκτριες (βλέπε Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή, Κατερίνα Στικούδη), όμως εκείνος ήταν που σήκωσε το... τιμημένο.

Και ήταν απόλυτα δίκαιη η μεγάλη νίκη του στο show, αφού ο τραγουδιστής στα μέσα του παιγνιδιού και μετά είχε μία σταθερή άνοδο, εκπλήσσοντας τους πάντες με τις χορευτικές του επιδόσεις.

Και δυστυχώς για την Στικούδη, στον τελικό έπεσε πάνω στον Ησαϊα, που είχε και την προτίμηση του κοινού. Αλλά και χορευτικά, ο Ματιάμπα επικράτησε της αντιπάλου του, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους και από την επιτροπή (120 έναντι 116). Αλλά εδώ που τα λέμε, η Στικούδη στον τελικό, έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια τους, αφού στη δεύτερη χορογραφία ήθελε να χορέψει με κλειστά τα μάτια. Στην επιτροπή δεν άρεσε αυτό που είδε, της έδωσε τέσσερα εννιάρια και απλά είδε την... πλάτη του Ματιάμπα.

Στον τελικό, έδωσαν το «παρών» και οι υπόλοιποι παίκτες του DWTS, ενώ χόρεψαν μαζί η Δούκισσα Νομικού (κομμάτι... αγγούρι η παρουσιάστρια στο χορό) και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.