Τρεχάτε να ραφτείτε - Παντρεύεται η Καινούργιου

16.01.2014
Βγάλτε τις τουαλέτες από τις ντουλάπες. Ή τρέξτε να αγοράσετε τώρα στις εκπτώσεις. Ή ραφτείτε τέλος πάντων, διότι έχουμε γάμο. Και τι γάμο... παντρεύεται η Κατερίνα η Καινούργιου!

Πότε ακριβώς θα λάβει χώρα το ευτυχές γεγονός, δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο, το Κατερινιώ έσπευσε να μας ενημερώσει πως θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε συζητήσει για το γάμο και νιώθω πως, ναι, ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου! Όλα εξελίσσονται ρομαντικά. Σύντομα θα έρθει και ο γάμος. Δεν ισχύει, βέβαια, ότι ήδη έχουμε αρραβωνιαστεί όπως έχει ακουστεί», δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Και διέψευσε έτσι τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να της έκανε πρόταση γάμου, συνοδεία πανάκριβου δαχτυλιδιού. Για την ακρίβεια, έλεγαν ότι της χάρισε ένα μονόπετρο αξίας 20 χιλιάδων ευρώ!

Η παρουσιάστρια δήλωσε επίσης ότι δεν θα κρύψει τον γάμο της, αλλά, σου λέει, στο μυστήριο θέλει μόνο τους φίλους της και τους ανθρώπους που αγαπά. Τι άλλο είπε για τη σοβαρή σχέση της με τον επιχειρηματία;

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που είπα για την σχέση μου! Και, όπως όλοι θυμάστε, εκείνη την εποχή γράφονταν “τέρατα” για την προσωπική μου ζωή, ενώ ήμουν ήδη με τον Βασίλη. Το θεώρησα, αν μη τι άλλο, άδικο για εκείνον. Αλλά ήμουν και ερωτευμένη, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να μην το ομολογήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.