Σέξι η Ελένη, βγήκε χωρίς σουτιέν στην εκπομπή

19.12.2013
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Η Ελένη η Μενεγάκη φέτος είναι πιο σέξι από ποτέ και οι εμφανίσεις της στην εκπομπή είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

«Φωτιές» ανάβει το Λενιώ μεσημεριάτικα κάθε λίγο και λιγάκι, όπως καλή ώρα έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια βγήκε με ένα μπλε στενό αμάνικο φόρεμα, που είχε ακάλυπτη την πλάτη.

Και τούτη δεν ήτο η πρώτη φορά, που το Λενιώ βγάζει έξω πλάτη. Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που παραδέχτηκε στον «αέρα» ότι δεν φοράει σουτιέν! «Ξέρω ότι σας αρέσει αυτό το φόρεμα και μόνο που το φοράω, το βλέπετε διαφορετικά, από το να το δείτε κρεμασμένο σε μια κρεμάστρα. Αλλά να ξέρετε ότι η εφαρμογή είναι τέλεια. Έχει σωστή εφαρμογή πάνω στο σώμα. Επειδή έχει πολύ ανοιχτή πλάτη, δεν θα μπορούσα να φορέσω σουτιέν. Είναι τόσο σωστά εφαρμοσμένο, έρχεται και κολλάει πάνω στο στήθος που δεν χρειάζεται να φορέσετε σουτιέν. Εσείς μπορείτε να βάλετε ένα σουτιέν με πολύ λεπτή κόπιτσα, αλλά εγώ είπα να το βάλω έτσι, αφού μου έπεσε ωραία», είπε κι έδειξε τη γυμνή πλάτη στο... εκστασιασμένο τηλεοπτικό κοινό.