Σε ποιά σταρ θα έκανε πρόταση γάμου ο Σατσίδης;

26.12.2011
Μπορεί να έχει πάρει συνέντευξη από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη, αλλά σπάνια κάθεται ο ίδιος στη θέση του συνεντευξιαζόμενου, γι'αυτό η συζήτηση με τον Mr. Hollywood είναι δύσκολη καθώς συχνά αντί να απαντήσει, περνά στην "επίθεση", κάνοντας εκείνος μια δεύτερη ερώτηση. Ωστόσο, μόλις χαλαρώσει, είναι διατεθειμένος να ανοίξει την καρδιά του στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, τα Everyday Girls του MTV και να ομολογήσει πράγματα και σκέψεις που δεν είχαμε φανταστεί.


Μπορεί να έχει πάρει συνέντευξη από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη, αλλά σπάνια κάθεται ο ίδιος στη θέση του συνεντευξιαζόμενου, γι'αυτό η συζήτηση με τον Mr. Hollywood είναι δύσκολη καθώς συχνά αντί να απαντήσει, περνά στην "επίθεση", κάνοντας εκείνος μια δεύτερη ερώτηση. Ωστόσο, μόλις χαλαρώσει, είναι διατεθειμένος να ανοίξει την καρδιά του στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, τα Everyday Girls του MTV και να ομολογήσει πράγματα και σκέψεις που δεν είχαμε φανταστεί."Αν είχα τώρα ένα μονόπετρο, θα έκανα πρόταση γάμου στην Angelina Jolie. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα σαν αυτή, είναι θεά και αφού δεν έχει παντρευτεί τον Μπραντ, είναι θεωρητικά ελεύθερη", λέει αστειευόμενος. "Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ", ομολογεί και συνεχίζει "έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά", δηλώνει και τάσεται ανοιχτά υπέρ του ασφαλούς έρωτα.

"Σε μια γυναίκα δεν συγχωρώ την έλλειψη σεβασμού", εξηγεί σε πιο σοβαρό κλίμα, για να το χαλαρώσει και πάλι λέγοντας πως "το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ το έχει η Μέγκαν Φοξ. Για τα οπίσθια δεν τίθεται καν θέμα! Ανήκουν βέβαια στη Τζένιφερ Λόπεζ! Όταν τη συνάντησα και κάθησε στην καρέκλα απέναντί μου, θα ήθελα πολύ να ήμουν... η καρέκλα!".

Ο ίδιος είναι λάτρης της τηλεόρασης, ωστόσο δεν δέχεται για κανένα λόγο να παρακολουθήσει έστω και ένα λεπτό από τα τούρκικα σήριαλ."Τα σιχαίνομαι. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ, κανένα. Έχουμε τόσο ωραία γλώσσα, γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε αυτή την βαριά προφορά;".

Όσο για τα ριάλιτι, ο Γιώργος είναι καταπέλτης: "δεν θα πήγαινα ως παίκτης, γιατί πιστεύω ότι καταναλώνεσαι πολύ γρήγορα. Σε χρησιμοποιούν εκείνη την περίοδο και μετά χάνεσαι. Αν όμως μου γινόταν πρόταση για να πάω ως κριτής, σίγουρα θα το έβλεπα θετικά καθώς είναι κάτι εντελώς διαφορετικό".

Ο Mr. Hollywood, αρνείται κατηγορηματικά να εξομολογηθεί με ποια διάσημη είχε περάσει ένα καυτό ειδύλλιο πριν από χρόνια και εξηγεί πως οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους είναι λίγο υπρεβολικές. Όσο για τη δουλειά του o δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.. "Ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτή την δουλειά από τα 22 μου. Ήταν το παιδικό μου όνειρο, όμως με έχουν πολεμήσει πολύ και συνεχίζουν να με πολεμούν".Απολαύστε έναν διαφορετικό, χαλαρό και πολύ ανατρεπτικό Γιώργο Σατσίδη, τη Δευτέρα 26/12 στις 20.30. Μόνο στο MTV!