Ποιος είπε την Μπουλέ στον "αέρα"... Ράνια;

06.07.2011
Λες και είναι βαλτοί όλοι τους για να σπάνε τα νεύρα της Νάντιας Μπουλέ κάθε μέρα. Τι είναι και τούτο πάλι; Δεν περνάει μέρα που να μη συμβαίνει κάτι και να έρχεται η έρμη η παρουσιάστρια σε δύσκολη θέση. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σκηνικό με τον Κώστα Ζουράρι

Λες και είναι βαλτοί όλοι τους για να σπάνε τα νεύρα της Νάντιας Μπουλέ κάθε μέρα. Τι είναι και τούτο πάλι; Δεν περνάει μέρα που να μη συμβαίνει κάτι και να έρχεται η έρμη η παρουσιάστρια σε δύσκολη θέση. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σκηνικό με τον Κώστα Ζουράρι και το νέο «χτύπημα» δεν ήρθε από κάποιον καλεσμένο, αλλά από συνεργάτη της εκπομπής.

Το πρωί στο Elatte είχαν ζωντανή σύνδεση με δημοσιογράφο στο Ηράκλειο Κρήτης. Την ώρα, λοιπόν, που εκείνος μετέδιδε την είδηση για τα ποντίκια που έφαγαν τα χρήματα ενός ηλικιωμένου, ο δημοσιογράφος απευθύνθηκε στους παρουσιαστές: «Του τα έφαγαν οι ποντικοί Ράνια και Θανάση»!!! Ντόινγκ. Να τον πληρώναμε για να το έλεγε, με τόση επιτυχία δεν θα το έκανε. Η Μπουλέ μόλις άκουσε το όνομα «Ράνια» (υπάρχει και μία... ευαισθησία με την «προκάτοχο» σε όλα τα επίπεδα) γούρλωσε το μάτι και με ένα παράπονο (που τη λυπήθηκε η ψυχή μου με όσα της συμβαίνουν) του είπε: «Νάντια καλέ… έχεις μείνει στα περυσινά!»

Αυτό που αν μη τι άλλο αναγνωρίζουμε στη Νάντια, είναι τα αντανακλαστικά της σε τέτοιες περιπτώσεις. Γιατί και τον Ζουράρι αντιμετώπισε κομψά στην κακία του και τον συνεργάτη της στη γκάφα του. Στον «αέρα», γιατί μετά δεν ξέρουμε τι έγινε. Αν έγινε. Πάντως και ο δημοσιογράφος μόλις κατάλαβε τι έκανε, να άνοιγε η γη να τον καταπιεί. Όσο για τους υπόλοιπους στο πάνελ; Και δη τον Θανάση Πάτρα; Απλά δαγκώνονταν!!!