Κόβεται άρον άρον το βουλγάρικο του Alpha!

06.07.2011
Πάνω στην επέλαση των τουρκικών σήριαλ που έχουν γίνει μόδα στην ελληνική τηλεόραση, ο Alpha είπε να ρίξει στη «μάχη» κι ένα βουλγάρικο. Μάλιστα, υπήρξε και μεγάλη διαφήμιση για τον κοσμοπολίτικο «Γυάλινο κόσμο».

Πάνω στην επέλαση των τουρκικών σήριαλ που έχουν γίνει μόδα στην ελληνική τηλεόραση, ο Alpha είπε να ρίξει στη «μάχη» κι ένα βουλγάρικο. Μάλιστα, υπήρξε και μεγάλη διαφήμιση για τον κοσμοπολίτικο «Γυάλινο κόσμο». Κι ενώ στο κανάλι ξεκίνησαν τη σειρά με μεγάλες προσδοκίες, δυστυχώς για τους υπευθύνους αυτές διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Η εν λόγω σειρά, έχοντας απέναντί της τον Ezel στον ΑΝΤ1, που κάθε βράδυ σημειώνει 30αρια σε τηλεθέαση, απλά πήγε... άκλαφτη. Και για του λόγου το αληθές, το βράδυ της Τετάρτης θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Άρον, άρον την έκοψαν οι Γερμανοί (έχουν προβληθεί μόλις έξι επεισόδια), αφού τα νούμερα που έκανε ήταν αποκαρδιωτικά. Ειδικά, την Τρίτη, ο «Γυάλινος κόσμος» στα νεανικά κοινά έκανε μόλις 1,8% τηλεθέαση. Μιλάμε για αρνητικό ρεκόρ όλων των... εποχών. Στη θέση του θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου».