Χαριτάτος vs Μανωλίδου: "Η Ευγενία δεν αντέχεται"

08.06.2011
Ο Σπύρος σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για το μέλλον του στην πρωινή ζώνη, τη σχέση του με τη Λίτσα Πατέρα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της, την Ευγενία Μανωλίδου, τη σχέση του με το Γιώργο Καραμέρο και τα σενάρια διαζυγίου του διδύμου αλλά και για τον έρωτα με την Τουρκάλα καλλονή.
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, είναι ο Σπύρος Χαριτάτος στην συνέντευξη που έδωσε στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και προβάλλεται αυτή την Τετάρτη στις 21.00 στο MTV. Ο Σπύρος σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για το μέλλον του στην πρωινή ζώνη, τη σχέση του με τη Λίτσα Πατέρα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της, την Ευγενία Μανωλίδου, τη σχέση του με το Γιώργο Καραμέρο και τα σενάρια διαζυγίου του διδύμου αλλά και για τον έρωτα με την Τουρκάλα καλλονή.
Σε ερώτηση του Γιώργου αν απέκτησε εχθρούς στην τηλεόρασηαφότου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Αντέννα, ο Σπύρος απάντησε:
"Αν έχω εχθρούς στην πρωινή «εμπόλεμη ζώνη»; Απλά παίρνω υπερεντατικά μαθήματα τηλεοπτικής πραγματικότητας. Πέρσι πήγαμε πολύ καλά, φέτος για εμάς είμαστε πολύ καλά, όλα εξαρτώνται από την οπτική γωνία με την οποία τα βλέπει κανείς. Φέτος παρουσιάστηκαν νέα, φρέσκα προγράμματα κι εμένα τι να κάνουμε, μου έλαχε ο ρόλος του κακού!". Ο Σπύρος δεν διστάζει να σχολιάζει τον χαρακτηρισμό που έχει δώσει ο ίδιος στην Ευγενία Μανωλίδου ως "γυναίκα-γκαζόζα!"
" Για την Ευγενία, είπα ότι είναι μια γυναίκα γκαζόζα, λεει ο Σπύρος, γιατί όπως η γκαζόζα έτσι και η Ευγενία, είναι ωραία, τη χρειάζεσαι αλλά μετά από ένα σημείο δεν την αντέχεις. Μου αρέσει η Ευγενία να τη βλέπω, είναι όμορφη όμως κάποια στιγμή δεν την αντέχω!
Στην εκπομπή μας είναι φιλοξενούμενη όμως έχει το χρόνο της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία, όμως ξέρω ότι αγαπά πολύ το φακό".
Τι είπε όμως ο παρουσιαστής του 10-1 Μαζι για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του διδύμου από τον Χρήστο Φερεντίνο;
"Τα σενάρια τα έχω διαβάσει. Με ενδιαφέρει να έχω δουλειά, όμως έχω μάθει να κατανοώ τις μεταβολές. Κάποιο επίσημο μήνυμα δεν έχω λάβει... Και πέρσι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα συνεχίσουμε. Αν σταματήσει η εκπομπή, θα μπορούσα να γυρίσω στο δελτίο, να αλλάξω κανάλι ή ακόμα και να φύγω από την τηλεόραση. Εμένα το πάθος μου είναι το ραδιόφωνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος για όσα καταφέραμε με την παρέα του 10 με 1 μαζί. Με τις φήμες ασχολούνται μόνο οι συνάδελφοι, κανένας τηλεθεατής δεν ασχολείται όμως... Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα!.
Στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη αν ισχύει η φήμη ότι τον ενοχλεί ο τίτλος, απάντησε:
"Ο τίτλος «Καραμεροχαριτάτοι» με ενοχλεί. Είμαστε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Θα μπορούσα να συνεχίσω και χωρίς τον Γιώργο. Τα πάμε πολύ καλά και ακόμα και όταν αρπαζόμαστε μπροστά στις κάμερες, είναι επειδή ό,τι διαφορές έχουμε τις λύνουμε on air. Αν μου πρότειναν μια πρωινή εκπομπή μόνος μου, θα την έκανα. Το βραδινό όμως νομίζω μου πάει πιο πολύ. Η παρουσία μου δίπλα στον Καραμέρο τον αδικεί γιατί μου δίνει πολύ χώρο. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, όμως κατέβασε ταχύτητα για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε".
Όσο για τα ερωτικά του;
Με την Τουρκάλα εχω δηλώσει ότι είμαστε μόνο φίλοι!Η πρωινή ζώνη σε περιορίζει, όμως οφείλεις τα ερωτικά σου να τα κρατάς μακριά από τη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ καλά... Μπορεί και να είμαι ήδη ερωτευμένος. Η Λίτσα Πατέρα μου είπε μάλιστα, πως σύντομα θα πρέπει να γίνω πατέρας! Τι απαντάει όμως στις πρόσφατες δηλώσεις της διάσημης αστρολόγου ότι δεν κάνουν παρέα εκτός πλατό; "Με την κ. Πατέρα, ούτε εγώ θα έκανα παρέα. Είναι η μαμά του λόχου, όμως δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τα λέμε κάθε μέρα".