Γιώργης Λαμπαθάκης: «Στον έρωτα χρειάζομαι αέρα για να αναπνεύσω»!

30.05.2011
Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας Γιώργης Λαμπαθάκης, που κέντρισε την προσοχή των απανταχού τηλεθεατριών στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσση Φειδά, αφήνει για λίγο το αρχιτεκτονικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μία επίσκεψη στο σαλόνι των Everyday Girls.
Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας Γιώργης Λαμπαθάκης, που κέντρισε την προσοχή των απανταχού τηλεθεατριών στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσση Φειδά, αφήνει για λίγο το αρχιτεκτονικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μία επίσκεψη στο σαλόνι των Everyday Girls. Όπως καταλαβαίνετε τα κορίτσια, δεν αντιστάθηκαν στη γοητεία και το σεξαπίλ του και τον ανέκριναν μέχρι τελικής πτώσεως!
«Το όνομα μου είναι Γιώργης και όχι Γιωργής. Γιωργή με φωνάζει μόνο η μητέρα μου, καμιά φορά βέβαια με φωνάζει και Γάιδαρο αλλά αυτό είναι άσχετο» λέει χαριτολογώντας και δηλώνει «νησιώτης 100%», με καταγωγή την Σκύρο, την Λευκάδα και την Κρήτη. Ο απόλυτος τόπος χαλάρωσης; «Μα φυσικά η Σκύρος».
Αυτήν την εποχή ο Γιώργης ασχολείται μόνο με το αρχιτεκτονικό του γραφείο και παραδέχεται ότι η δουλειά του, που είναι και το παιδικό του όνειρο από τα πέντε του χρόνια, περνάει κρίση όπως. «Το καλό είναι ότι έχω πολύ χρόνο για τους φίλους μου και για βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, στα αγαπημένα μου μπαράκια», εξομολογείται, αποδεικνύοντας πως πάντα βρίσκει μια θετική διάσταση σε ό,τι του συμβαίνει.
Πάντως η τηλεόραση φαίνεται να προέκυψε ξαφνικά στη ζωή του, αποτελώντας βέβαια μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Η συζήτηση βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα κορίτσια και τους έρωτες της ζωής του. «Δεν πιστεύω στον ένα και μοναδικό μεγάλο έρωτα, αυτό βρίσκεται μόνο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά ακόμα, όμως πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα κάνω πολλά παιδιά!», είπε χαμογελώντας. Όσο για το φετίχ του στον έρωτα; Μα φυσικά οι πατούσες! Τα πόδια μιας κοπέλας μπορούν να τον γοητεύσουν για τα καλά, όχι όμως και το overdose σε ντύσιμο και make-up. «Τα κορίτσια που έχουν κάτι το υπερβολικό επάνω τους, με αφήνουν παγερά αδιάφορο», δηλώνει και εξομολογείται πως στις σχέσεις του θέλει να έχει χώρο. «Θέλω να νιώθω ότι έχω αέρα, ότι μπορώ να αναπνεύσω», εξηγεί.
Τέλος δίνει σε όλα τα Everyday Girls μία εύκολη και σχεδόν ανέξοδη συμβουλή για να ανανεώσουν το δωμάτιο –και τη διάθεσή- τους. «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τα χρώματα σε ένα σπίτι. Η πιο εύκολη αλλαγή είναι να βάψετε έναν τοίχο του δωματίου σας ό,τι χρώμα θέλετε. Είναι κάτι απλό και μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, χωρίς να είναι απαραίτητα τέλειο το αποτέλεσμα. Μη σας νοιάζουν οι ατέλειες, πάρτε ένα πινέλο και βάψτε έναν τοίχο με το αγαπημένο σας χρώμα. Ακόμα καλύτερα, βάψτε ένα παλιό ξύλινο έπιπλο. Πιστέψτε με, θα αλλάξει όλο το δωμάτιό σας»!
Για περισσότερες συμβουλές για ένα… δωμάτιο από την αρχή αλλά και όλες οι λεπτομέρειες για τον πιο hot αρχιτέκτονα της ελληνικής τηλεόρασης, μην χάσετε τα Everyday Girls, αυτή τη Δευτέρα (30/5) στις 21.00. Φυσικά στο MTV!