Ποιος εκνεύρισε στον "αέρα" την Γερμανού;

23.05.2011
Το ρόλο του κακού της παρέας είχε ο Κώστας Καπετανίδης στο live του Greek Idol το Σάββατο, περνώντας τους παίκτες από γενεές δεκατέσσερις. Ούτε έναν δεν άφησε χωρίς να την πει, όμως αλλού ήταν πιο μαλακός κι αλλού ήτο σκληρός, κακός, αδίστακτος κριτής. Αυτή που τα άκουσε περισσότερο,

Το ρόλο του κακού της παρέας είχε ο Κώστας Καπετανίδης στο live του Greek Idol το Σάββατο, περνώντας τους παίκτες από γενεές δεκατέσσερις. Ούτε έναν δεν άφησε χωρίς να την πει, όμως αλλού ήταν πιο μαλακός κι αλλού ήτο σκληρός, κακός, αδίστακτος κριτής. Αυτή που τα άκουσε περισσότερο, ήτο η Κέρεν, η γραμματέας που θέλει να γίνει αοιδός και την οποία ο Καπετανίδης δεν φαίνεται να είχε σε μεγάλη εκτίμηση.

Έτσι, στο live της μίλησε άσχημα (στα όρια της αγένειας θα λέγαμε), κάνοντας την παίκτρια να βάλει τα κλάματα. Και πώς να μην κλάψει η κοπέλα όταν ακούει τον κριτή να της λέει να επιστρέψει στη θέση της ως γραμματέας και να ακούει από το τρανζίστορ τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών; Άκουσε το σχόλιο η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής της κι έγινε έξαλλη με τον πρώην συνεργάτη της, Κυριακάτικα.

«Ειπώθηκε αυτή η ατάκα; Γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι δεν το είδα. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, επειδή τον Κώστα Καπετανίδη τον ξέρω 15 χρόνια και έχουμε κάνει μαζί και το Mega Star. Είναι ένα πλάσμα που στη ζωή του είναι ένα άκακο αρνί, που δε θα πατήσει ούτε μυρμήγκι» είπε η Ναταλία φανερά εκνευρισμένη για να συνεχίσει εκφράζοντας την απορία της: «Μήπως του έχουν πει να έχει κάποιο ρόλο και να είναι ο κακός της παρέας εκείνος, η Έλλη να είναι η καλή και ο Πέτρος να είναι ο διανοούμενος»; Έεεελα βρε Ναταλία. Πώς σου πέρασε αυτή η πονηρή σκέψη, ε;

«Πραγματικά, την ατάκα «από γραμματέας ξεκίνησες κι εκεί θα καταλήξεις», εγώ δεν τη δέχομαι να ακουστεί από τον Κώστα και για κανέναν δεν τη δέχομαι. Για κανένα παιδί δε τη δέχομαι αυτή τη φράση» είπε η Ναταλία, η οποία συγχύστηκε πρωί πρωί.