Επιστρέφουν παρέα Φαίη - Λιάγκας;

18.05.2011
Όχι μία αλλά δύο φαίνεται ότι θα είναι οι μεγάλες επιστροφές την Δευτέρα στο «Πρωινό mou». Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης, θα ξεκουραστεί λίγες μέρες στο σπίτι του, θα χαρεί

Όχι μία αλλά δύο φαίνεται ότι θα είναι οι μεγάλες επιστροφές την Δευτέρα στο «Πρωινό mou». Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης, θα ξεκουραστεί λίγες μέρες στο σπίτι του, θα χαρεί και την Φαίη με το γιο τους, που τόσο του έλειψαν και από τη νέα εβδομάδα επιστρέφει και πάλι στο πόστο του.

Αλλά μάντεψε. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν αποκλείεται μαζί του να είναι και η Φαίη! Αν κι έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τον ερχομό του Λιάγκα Jr η παρουσιάστρια νιώθει έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή. Κι εκτός απροόπτου θα τη δούμε και αυτήν. Μιλάμε για μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές.

Κι αν εσύ έχεις τις αμφιβολίες σου πότε πρόλαβε μέσα σε ένα μήνα η λεχώνα Φαίη να επανέλθει, μία ματιά στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, θα σε πείσουν. Τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουν πάει περίπατο, η κοιλιά το ίδιο και με τίποτε δεν πιστεύεις ότι η γυναίκα που σέρνει το καρότσι γέννησε πριν ένα μήνα. Ειδικά, όταν εσύ εννέα μήνες μετά από τη γέννα προσπαθείς ακόμη να ξαποστείλεις τα τελευταία περιττά κιλά. Προβλέπω μελαγχολίες Δευτεριάτικα.