Όταν τα όνειρα εκδικούνται

01.08.2008
Μια εντελώς διαφορετική καθημερινή πρόταση, που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, δημιουργεί για τη νέα σεζόν το συγγραφικό δίδυμο Γιώργος Κυρίτσης - Έλενα Ακρίτα.

Μια εντελώς διαφορετική καθημερινή πρόταση, που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, δημιουργεί για τη νέα σεζόν το συγγραφικό δίδυμο Γιώργος Κυρίτσης - Έλενα Ακρίτα. Στο χωρίς τίτλο, προς το παρόν, ολοκαίνουργιο lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega θα πρωταγωνιστούν νέοι ηθοποιοί. «Τα παιδιά έχουν πλούσιο βιογραφικό, έχουν κάνει πολύ θέατρο και ελπίζουμε να τα μάθει ο κόσμος πολύ γρήγορα, όπως έγινε και με τα παιδιά της Βέρας», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Κυρίτσης, προσθέτοντας: «Θέλαμε στη νέα μας δουλειά να ξεκινήσουμε με καινούργια πρόσωπα».

Τι διαπραγματεύονται οι δημιουργοί στο νέο τους εγχείρημα; «Την πορεία των σημερινών νέων ανθρώπων. Τα όνειρα, τους έρωτες, τις προδοσίες...», επισήμανε ο κ. Κυρίτσης. Πώς έχει το στόρι; Είναι 31 Αυγούστου 1992. Η νύχτα των Λεοντιδέων. Κάτω από τεράστια βροχή μετεωριτών μια παρέα έξι 15άχρονων περνάει το τελευταίο της βράδυ στην κατασκήνωση. Συνεπαρμένοι από τις φωτεινές τροχιές των διάττοντων αστέρων, τα τρία αγόρια και τα τρία κορίτσια ορκίζονται πάνω σε μια φεγγαρόπετρα. Ενώνουν τα χέρια και φωνάζουν ένας ένας δυνατά τα όνειρά τους.

Δεκαπέντε χρόνια μετά άραγε τα όνειρά τους πραγματοποιήθηκαν; «Κανείς δεν τους είπε ότι τα όνειρα εκδικούνται. Θα δούμε τι τίμημα πληρώνει ο καθένας για το όνειρό του», μας είπε ο κ. Κυρίτσης. Καινούργια πρόσωπα αλλά και ήδη γνωστοί πρωταγωνιστές περιλαμβάνονται στο καστ της σειράς. Θα δούμε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ως «Μάνο Λύτρα», παντρεμένο με τη Μελίτα (Χρύσα Παππά) και τον Δάνη Κατρανίδη με τον Κώστα Αρζόγλου, οι οποίοι θα υποδυθούν τους γονείς των νεαρών ηρώων. Από κει και πέρα την υπόλοιπη βασική εξάδα απαρτίζουν οι: Αντιγόνη Δρακουλάκου, Ηλέκτρα Τσακαλία, Κώστας Γιαννακόπουλος, Κ. Πετράκης, Γεωργία Γεωργώνη. Αργότερα στην παρέα προστίθεται και ο Γιώργος Νανούρης. Εκτός όμως από αυτούς, σε βασικούς ρόλους θα δούμε και τους: Βάνα Πεφάνη, Μαίρη Χήναρη και Κώστα Φάμη. ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ