Απαγωγείς για... κλάματα

11.07.2008
Με σταθερά βήματα ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του για την επόμενη περίοδο. Μπορεί φέτος ο τομέας ελληνικής μυθοπλασίας να μην ήταν στα φόρτε του, ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου

Με σταθερά βήματα ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του για την επόμενη περίοδο. Μπορεί φέτος ο τομέας ελληνικής μυθοπλασίας να μην ήταν στα φόρτε του, ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν το βάζουν κάτω και με προσεκτικές κινήσεις επιλέγουν τις καινούργιες ελληνικές σειρές που θα... καπαρώσουν την prime time ζώνη.

Η νέα σοδειά λοιπόν περιλαμβάνει και την κωμωδία «Πάρης και Ελένη», στην οποία βασικό ρόλο θα υποδύεται ένας από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πιατά, ο οποίος έπειτα από πολλά χρόνια αποχής είπε το «ναι» για κεντρικό ρόλο σε κωμική σειρά στη μικρή οθόνη. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός είχε συμμετάσχει στο πρώτο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς αυτοτελών ιστοριών του Mega «Κόκκινο δωμάτιο».

Η υπόθεση του νέου σίριαλ έχει ως βάση μια παλιά κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο πατεράδες (σ.σ.: τον έναν υποδύεται ο Δημήτρης Πιατάς) και επεκτείνεται στο love story που θα ζήσουν τα παιδιά τους. Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στη νέα σειρά του studio ΑΤΑ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάλεια Ματίκα, Αργύρης Αγγέλου, Ελένη Κρίτα και Ελένη Αποστολοπούλου.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο Πάρης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) είναι ερωτευμένος με τη Νατάσα (Ελένη Αποστολοπούλου), αλλά, λόγω της οικογενειακής κόντρας που υπάρχει, δεν μπορεί να τη ζητήσει από τον πατέρα της. Έτσι, αποφασίζει μαζί με το φίλο του, τον Ευριπίδη (Αργύρης Αγγέλου), να καταστρώσουν σχέδιο και να την απαγάγουν. Όμως, αντ αυτής «κλέβουν» την αδερφή της, την Ελένη (Θάλεια Ματίκα), η οποία καμία σχέση δεν έχει με τη Νατάσα, καθώς είναι καριερίστρια, δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες και αδιαφορεί για την εμφάνισή της. Με την κατά λάθος απαγωγή, λοιπόν, ξεκινούν όλα τα τραγελαφικά της κωμωδίας, που διαθέτει πολλή δράση.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν δύο νέες σεναριογράφοι, η Βάσια Καρυτινού και η Γωγώ Φώτου, οι οποίες μάλιστα παίρνουν το βάπτισμα του πυρός. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Κώστα Βαρελίδη και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου.

Αστέρης Κασιμάτης