Η Ζέτα γίνεται «μαμά»;

27.06.2008
Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται επιτέλους... μαμά! Μην πάει βέβαια ο νους σας κατευθείαν στο πονηρό... Μπορεί να γίνεται πολύς λόγος για επανασύνδεσή της με τον Αντώνη Ρέμο

Από τον Αστέρη Κασιμάτη

Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται επιτέλους... μαμά! Μην πάει βέβαια ο νους σας κατευθείαν στο πονηρό... Μπορεί να γίνεται πολύς λόγος για επανασύνδεσή της με τον Αντώνη Ρέμο τελευταία, ωστόσο εκείνη προς το παρόν έχει μάτια μόνο για ένα αγοράκι ηλικίας 4 ετών, το οποίο θα είναι ο τηλεοπτικός της γιος στην καινούργια σειρά που θα βλέπουμε από το φθινόπωρο.

Η δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Αποστόλη Τότσικα καλούνται να ανακαλύψουν «Το κλειδί του Παραδείσου» και να αποτελέσουν το πιο hot τηλεοπτικό ερωτικό τρίγωνο στην ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1. Οι τρεις ήρωες, πέρα από το ερωτικό γαϊτανάκι, θα μπλεχτούν άθελά τους και σε ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο. Τηλεοπτική δράση από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου, όπου μεταπήδησε ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας, γνωστός από τις επιτυχημένες του δουλειές στο Mega «Γη και ουρανός», «Μαζί σου» (σ.σ.: ως σκηνοθέτης) και «Ίχνη». Βασικά πρόσωπα της νέας δραματικής κομεντί είναι ένας καθηγητής και δύο φοιτητές. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδύεται έναν καθηγητή πανεπιστημίου (Αλέκος Ανδρέου), ο οποίος διδάσκει Συγκριτική Λογοτεχνία και Γραφή. Στο ίδιο πανεπιστήμιο σπουδάζει η 30χρονη Σοφία (Ζέτα Μακρυπούλια), η οποία είναι ανύπαντρη με ένα παιδί. Είχε σταματήσει τις σπουδές της λόγω της εγκυμοσύνης και συνεχίζει εκ νέου, ενώ στο στόρι εμφανίζεται και ένας φοιτητής, ο Διονύσης (Αποστόλης Τότσικας), ο οποίος έχει τον καθηγητή σαν θεό του. Ερήμην τους η Σοφία ερωτεύεται και τους δύο.

Ο Αλέκος και η Σοφία θα βρεθούν στη δίνη του κυκλώνα, όταν κάποιοι θα τους φορτώσουν ένα οικονομικό σκάνδαλο, αφού θα έχουν κάνει «φτερά» κονδύλια της Ε.Ε. που προορίζονταν για το πανεπιστήμιο. Ο ιθύνων νους της απάτης γνωρίζει την ερωτική σχέση τους κι έτσι παρουσιάζει ότι τα λεφτά τα «έφαγε» ο καθηγητής για τη φοιτήτριά του. Τότε «οι ήρωες το σκάνε και ψάχνουν να ανακαλύψουν την παρανομία για να αποδείξουν την αθωότητά τους πριν τους συλλάβουν», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Κώστας Βαζάκας. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνει ο Αντώνης Λουδάρος. Με αφορμή το σκάνδαλο ανακαλύπτουν πέρα από τον υπεύθυνο και ένα μεγάλο μυστικό, που αφορά «τις σχέσεις όλων, καθώς εμπλέκονται οι πάντες», συμπλήρωσε ο σεναριογράφος. Σε ερώτησή μας για το πώς αποφάσισε να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Βαζάκας μας απάντησε: «Ήθελα μια καλή ερωτική ιστορία με κάτι σύγχρονο και αληθινό που έχει γίνει έτσι κι αλλιώς, ώστε το κείμενο να έχει αιχμή, σάτιρα και να καυτηριάζει την πραγματικότητα που ζούμε, όπου όλα γίνονται για τα λεφτά. Για όλους που πουλάνε την ψυχή τους στο διάολο για να βγάλουν χρήματα». Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Ελισάβετ Χρονοπούλου και σύντομα θα ολοκληρωθεί το καστ, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.