Αυτόν τον «Καφέ» ποιος θα τον πάρει;

30.06.2008
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το κέρασμα του καφέ στους πρωινούς τηλεθεατές του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το κέρασμα του καφέ στους πρωινούς τηλεθεατές του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Ήδη η Ελεονώρα Μελέτη θεωρείται παρελθόν όχι μόνο για τον «Πρωινό καφέ», αλλά προφανώς και για το κανάλι, με ελάχιστες πιθανότητες να επιστρέψει στα πλατό της εκπομπής για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της. Έντονη ήταν η φημολογία των προηγούμενων εβδομάδων, που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και διαψεύστηκε σθεναρά από την ίδια, που την ήθελε να έχει υποβάλει και εγγράφως την παραίτησή της από την πρώτη κιόλας εβδομάδα απουσίας της από τον «Καφέ».

Από κει και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ο Γιώργος Σατσίδης έδωσε τις πρώτες εξετάσεις και παρά το γεγονός ότι δεν έκανε τη μεγάλη έκπληξη, ανέβασε αισθητά τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής τόσο στο σύνολο όσο και στο ηλικιακό κοινό 15-44. Έτσι, είναι πιθανόν να παραμείνει. Μόνος του; Σίγουρα όχι... Τα ονόματα που παίζουν για τη θέση της συμπαρουσίασης είναι αυτά της φιναλίστ των καλλιστείων Ρίας Αντωνίου, αλλά και της περσινής Σταρ Ελλάς Δούκισσας Νομικού, που φέρεται να έκανε ήδη το πρώτο κρυφό δοκιμαστικό. Δεν είναι όμως η μόνη... Δοκιμαστικό έκανε και η Δέσποινα Βλεπάκη, Β Μις Ελλάς 2007, ενώ πληροφορίες θέλουν να πέρασε από κρυφό τεστ και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία πάντα διατηρεί διαύλους καλής επικοινωνίας με το κανάλι του Αμαρουσίου. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στις αρχές τις προηγούμενης τηλεοπτικής περιόδου και ενώ τα σενάρια περί αντικατάστασης της Ελεονώρας έδιναν και έπαιρναν, η Τζούλια είχε κάνει κρυφό δοκιμαστικό... μαύρα μεσάνυχτα, ωστόσο απορρίφθηκε, γιατί δεν είχε τέλεια άρθρωση.

Σοφία Αλιμπέρτη - Μαριέττα Χρουσαλά
Τα ονόματα των δύο δημοφιλών παρουσιαστριών ακούγονταν και ακούγονται, με διαφορετικά όμως δεδομένα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Η Σοφία κατά 99% παραμένει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, με επιπλέον παρουσίαση μιας νέας βραδινής εκπομπής (δεν έχει αποφασιστεί ποια), καθώς το κανάλι δεν έδειχνε διατεθειμένο να αυξήσει τις αποδοχές της (σ.σ.: φημολογείται ότι φτάνουν περίπου τις 850.000 ευρώ ετησίως) σε περίπτωση που η ηθοποιός συμφωνούσε να αναλάβει τον «Πρωινό καφέ». Αρκετές πιθανότητες επίσης συγκέντρωνε το σενάριο της παρουσίασης από τη Μαριέττα Χρουσαλά. Το φλερτ της καλλονής με τον ΑΝΤ1 καλά κρατεί, ωστόσο όλα θα κριθούν στις τεχνικές λεπτομέρειες, καθώς η νεαρή παρουσιάστρια είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία της στο Alter με τον Κώστα Γιαννίκο. Όσο για τον Νίκο Μουτσινά; Μπορεί στον ΑΝΤ1 να επιθυμούσαν διακαώς την παρουσία του στην πρωινή ζώνη, αλλά ο ίδιος, ακόμη και αν πραγματοποιήσει τη μετεγγραφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, δύσκολα θα αναλάβει την εκπομπή, καθώς, όπως εξομολογήθηκε σε φιλικό του κύκλο, επ ουδενί δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στον Γρηγόρη. Πολύ πιθανό βέβαια είναι να τον δούμε σε ρόλο «ανακριτή» στον πολυαναμενόμενο «Ορό της αλήθειας». Γ.Π.