Ο Ρόμπι Γουίλιαμς δείχνει (ξανά) το κωλαράκι του

09.12.2010
Το έκανε πάλι το θαύμα του ο 26χρονος τραγουδιστής που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι του αρέσει να προκαλεί.

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο 26χρονος τραγουδιστής που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι του αρέσει να προκαλεί.

Αυτή τη φορά όμως δεν πρωτοτύπησε, απλά επανέλαβε μια κίνηση που έχει ήδη κάνει στο παρελθόν: κατέβασε τα βρακιά του δημοσίως. Και μάλιστα κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) βρέθηκε στη Δανία με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Take That" με σκοπό να προωθήσουν τη συναυλία που θα πραγματοποιήσουν εκεί τον Ιούλιο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της μεγάλης πρώτης περιοδείας του συγκροτήματος μετά την επανένωσή τους.

Έτσι, ο Ρόμπι και ο Μάρκ Όουεν (Mark Owen) εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή που γυρίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους κήπους Τίβολι στην Κοπενγχάγη.

Ο χώρος όπου η δημοσιογράφος και τα δύο μέλη του συγκροτήματος καθόταν ήταν περιτριγυρισμένος από τζάμια, κάτι σαν γυάλα ας πούμε, έτσι ώστε να μπορούν οι θαυμαστές τους που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο να παρακολουθούν τι γίνεται από έξω.

Τελικά όμως, είδαν πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να είχαν φανταστεί.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής θυμήθηκε κάποιο περιστατικό όπου ο Γουίλιαμς είχε δεχτεί να κατεβάσει τα παντελόνια του για £10. Έβγαλε, λοιπόν, από την τσάντα της το διπλάσιο ποσό και απλά του το κούνησε στη μούρη.

Ήταν αρκετό για τον τρελο-Ρόμπι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί! Σηκώθηκε χωρίς καμία κουβέντα, έλυσε τη ζώνη του και έδειξε τον πωπό του σε όλο τον κόσμο, εντός και εκτός του στούντιο ενώ δεν παρέλειψε να πάρει και τις £20, αστειευόμενος ότι ήταν από τα πιο εύκολα χρήματα που έχει βγάλει ποτέ.

Κατά τα άλλα, στο ταξίδι αυτό, εκτός από τα υπόλοιπα μέλη των "Take That" και αρκετού τεχνικούς, δίπλα στον Ρόμπι βρισκόταν -όπως πάντα- η γυναίκα του, Αΐντα Φιλντ (Ayda Field), με την οποία παντρεύτηκαν τον Αύγουστο που πέρασε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα