Απογοητευμένη η μέλλουσα πριγκίπισσα του Μονακό

05.11.2010
Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο (Prince Albert), η Σαρλίν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock) μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από την υποδοχή που της έγινε στην καινούρια της πατρίδα.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο (Prince Albert), η Σαρλίν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock) μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από την υποδοχή που της έγινε στην καινούρια της πατρίδα.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό "Tatler", το οποίο τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου, η 32χρονη Νοτιοαφρικανή Ολυμπιονίκη της κολύμβησης ομολογεί ότι όλο τον χρόνο που βρίσκεται στο Μονακό αντιμετώπισε φθόνο και τελικά έχει κάνει μόνο δύο φίλους.

"Οι άνθρωποι με τους οποίους έκανα παρέα στο Μονακό δεν είχαν επαφή με τη νοοτροπία ούτε το χιούμορ μου. Φυσικά υπήρξα και αντικείμενο ζήλειας, αλλά αυτό ήταν κατά κάποιον τρόπο αναμενόμενο. Παρόλο που γνώρισα μερικούς υπέροχους ανθρώπους από τότε που μετακόμισα, τους θεωρώ όλους απλές γνωριμίες. Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι τους οποίους θεωρώ φίλους εδώ", αποκάλυψε η Σαρλίν.

Ανάμεσα στις δοκιμασίες που πέρασε η Γουίτστοκ μέσα στα δέκα χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό 52χρονου γιου του Πρίγκιπα Ρενιέ (Prince Rainer) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) ήταν και η επίθεση που δέχτηκε από τον Τύπο όταν τον Αύγουστο του 2006 εμφανίστηκε στον χορό του Ερυθρού Σταυρού φορώντας μια πράσινη "γοργονέ" τουαλέτα.

Σήμερα, η "γοργόνα του Αλβέρτου" όπως την είχαν αποκαλέσει τότε ομολογεί: "Είχα συνηθίσει να ζω -κυριολεκτικά- με μαγιό και δεν είχα απολύτως καμιά αίσθηση της μόδας".

Μάλιστα προς υπεράσπισή της συμπληρώνει αστειευόμενη: "Όλη την ημέρα του χορού, έπαιζα μπιτς βόλεϊ και δεν σκέφτηκα τι θα φορέσω παρά μόνο αργά το απόγευμα. Έτσι, δανείστηκε ένα πράσινο φόρεμα από μία φίλη, έφτιαξα μόνη τα μαλλιά μου και έβαψα τα νύχια μου κόκκινα. Έμοιαζα με Χριστουγεννιάτικο δέντρο".

Ο γάμος με τον Αλβέρτο έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο Ιούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες η μέλλουσα πριγκίπισσα σκοπεύει να φέρει έναν άνεμο ανανέωσης στο μικρό πριγκιπάτο.

Κατά τα άλλα ο διάδοχος του θρόνου των Μονεγάσκων μπορεί να μην ήθελε να παντρευτεί τόσα χρόνια, αλλά τις έκανε τις... μπερμπαντιές του.

Το 2005, αναγνώρισε ως γιο του τον μικρό Αλεξάντρ (Alexandre), καρπό εφήμερης σχέσης του με μια αεροσυνοδό. Τον επόμενο χρόνο έκανε το ίδιο με την Τζάζμιν Γκρέις Γκριμάλντι (Jazmin Grace Grimaldi), η οποία είναι σήμερα έφηβη και "προέκυψε" από μια παλιότερη σχέση του με μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, τα υπόλοιπα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ωστόσο, κανένα από τα δύο παιδιά δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον θρόνο των Μονεγάσκων αφού γεννήθηκαν εκτός γάμου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα