Η Μαντόνα έσκασε μύτη με καινούριο τεκνό

19.10.2010
Με νέο αγόρι στο πλευρό της εθεάθη πρόσφατα η 52χρονη βασίλισσα της ποπ, τοποθετώντας και επίσημα πια το μοντέλο από τη Βραζιλία Ιησού Λους (Jesus Luz) στο παρελθόν της.


Με νέο αγόρι στο πλευρό της εθεάθη πρόσφατα η 52χρονη βασίλισσα της ποπ, τοποθετώντας και επίσημα πια το μοντέλο από τη Βραζιλία Ιησού Λους (Jesus Luz) στο παρελθόν της.

Ο νέος εκλεκτός της Μαντόνα (Madonna) λέγεται Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), είναι χορευτής και έχει περίπου τα χρόνια του "προκατόχου" του, ο οποίος είναι 24ων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, αλλά η Ματζ ήθελε να το κρατήσει μυστικό μέχρι να αποφασίσει ότι είναι κάτι που πραγματικά θέλει.

Με αυτή τη λογική η κοινή έξοδός τους σε κινηματογράφο την περασμένη εβδομάδα φανερώνει ότι η περίοδος χάρητος πέρασε και ο Μπραχίμ πήρε το "πράσινο φως".

Πάντως, η πρώτη φορά που η Μαντόνα και ο Ζαϊμπάτ εθεάθησαν μαζί ήταν στο κλαμπ "SL" της Νέας Υόρκης όπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκαν μαζί χέρι χέρι και οδηγήθηκαν στον πριβέ χώρο, λίγο πριν αρχίσουν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται σε κοινή θέα.

"Η Μαντόνα σηκώθηκε αμέσως και άρχισε να χορεύει για περίπου μία ώρα μόνη της. Μετά γύρισε σε εκείνον και άρχισαν αμέσως τα χαϊδολογήματα και τα φιλιά μπροστά σε όλο τον κόσμο. Έτσι πέρασαν όλο το υπόλοιπο βράδυ", μεταφέρουν άνθρωποι που βρέθηκαν στο ίδιο κλαμπ εκείνο το βράδυ.

Κατά τα άλλα, εκτός από τη σειρά νεανικών ρούχων "Material Girl" που συνυπογράφει με την κόρη της, Λούρδη (Lourdes), και την ταινία που σκηνοθετεί σχετικά με τον έρωτα του ανάμεσα στον βασιλιά Εδουάρδο τον Η' και τη διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον η Μαντόνα πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Dolce&Gabanna και προκαλεί αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την καλή της σχέση με τον χρόνο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα