Ετοιμάζουν παιδότοπο Ελένη - Νατάσσα!

08.09.2008
Οι δυο τους είναι αγαπημένες φίλες εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και κουμπάρες, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η νονά του μεγάλου γιου της Ελένης, Άγγελου.

Οι δυο τους είναι αγαπημένες φίλες εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και κουμπάρες, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η νονά του μεγάλου γιου της Ελένης, Άγγελου. Η κοινή τους πορεία, όμως, δεν σταματάει εδώ, καθώς έχουν και άλλα σχέδια για το μέλλον. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να συνεταιριστούν και να αποκτήσουν κάποια στιγμή τη δική τους επιχείρηση.

Η Ελένη και η Νατάσσα βρίσκονται μπροστά στα φώτα, αφού έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Θεωρούνται πανέξυπνες γυναίκες που κάνουν με μεγάλη προσοχή τα επαγγελματικά βήματα και τις επιλογές τους. Γι αυτό και θέλουν να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό, που δεν θα έχει απαραίτητα σχέση με τη σόουμπιζ, αλλά στο οποίο θα αξιοποιήσουν τη φήμη και το όνομά τους.

Απόλυτα συνειδητοποιημένες, αφενός σκέφτηκαν ότι πολύ σωστά θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματα που κερδίζουν, αφετέρου θα ήταν φρόνιμο να δημιουργήσουν μια δική τους δουλειά, που να τους αποφέρει έσοδα, αλλά να εξασφαλίζει και το μέλλον τους. Έτσι, και αφού η μεγάλη τους αγάπη είναι τα παιδιά τα δικά τους και όχι μόνο, καθώς η μία έχει δύο, η άλλη τρία και συζητά να κάνει και τέταρτο, σκέφτηκαν αυτό να είναι το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθούν.

Έπεσε η ιδέα λοιπόν για έναν παιδότοπο. Ένα πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, που θα διευκολύνει τις μητέρες και τους γονείς γενικότερα και θα είναι ένας παράδεισος για τα πιτσιρίκια. Στο χώρο αυτό τα παιδιά θα περνούν ευχάριστα τις ώρες τους, μαθαίνοντας και παίζοντας παιχνίδια που διευρύνουν το νου και ακονίζουν τη νοημοσύνη, απελευθερώνουν τις εκφραστικές δυνατότητες και διαμορφώνουν μια υγιή και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να τα αφήσουν λίγες ή και περισσότερες ώρες γνωρίζοντας ότι τα εμπιστεύονται στα καλύτερα χέρια.

Η εμπειρία τους τις κάνει ειδικές στο χώρο και βέβαια σκοπεύουν να συμβουλευτούν ειδικούς παιδοψυχολόγους και παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς και γυμναστές.

Όλα θα τα περιλαμβάνει ο δικός τους παιδότοπος, γι αυτό και οι δύο κυρίες ετοιμάζονται να επενδύσουν περίπου 3.000.000 ευρώ για να στηθεί η επιχείρησή τους όπως τη φαντάζονται. Προσεχώς, λοιπόν, και επιχειρηματίες η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» και η απόλυτη κυρία της πίστας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αν και είναι εξασφαλισμένη. Γιατί ποιος γονιός δεν θα θέλει να πάει το παιδί του να παίξει στης Ελένης και της Νατάσας!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ