Ο Γκάι τα μασάει για τη Μαντόνα.

02.09.2008
Με ένα «παγωμένο» χαμόγελο υποδέχτηκε ο Γκάι Ρίτσι την γυναίκα του Μαντόνα στην πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια τον "έστησε" για μια ώρα στο κόκκινο χαλί.

Με ένα «παγωμένο» χαμόγελο υποδέχτηκε ο Γκάι Ρίτσι την γυναίκα του Μαντόνα στην πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας στο Λονδίνο.

Η σταρ σύζυγος του τον έστησε για μια ολόκληρη ώρα στο κόκκινο χαλί. Κατάφερε να φτάσει στην Λέισεστερ Σκουέρ στο παρά δύο της έναρξης του «RocknRolla», της 50ης ταινίας του Ρίτσι.

«Μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι μισή ώρα μακριά. Ελπίζω να προλάβει, γιατί πραγματικά θα με φέρει σε δύσκολη θέση» δήλωσε φανερά ξενερωμένος ο 39χρονος σκηνοθέτης, όσο περίμενε και συμπλήρωσε: «Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει. Θα κάνει σίγουρα το διπλάσιο χρόνο απ΄ ότι μου είπε».

Ο Ρίτσι, φαίνεται να ξέρει καλά τη γυναίκα του, αφού η 50χρονη Μαντόνα έκανε την εμφάνιση της με καθυστέρηση ακριβώς μιας ώρας, φορώντας μια μαύρη τουαλέτα με στρας τελειώματα της Στέλα Μακάρντεϊ.

Ο Ρίτσι την βοήθησε την "βασίλισσα της ποπ" να βγεί από την μαύρη λιμουζίνα, αλλά στην προσπάθεια του να την φιλήσει αστόχησε και δεν κατάφερε να βρει τα χείλη της, φανερώνοντας τον εκνευρισμό του. Καθώς το δημοφιλές ζευγάρι περπατούσε χεράκι-χεράκι στο κόκκινο χαλί, οι φήμες για κρίση στον γάμο τους φούντωσαν και πάλι.

Όταν ο Ρίτσι ρωτήθηκε για την σχέση τους απάντησε : «Είναι δύσκολο, γιατί μερικές φορές, υπάρχει ένας ωκεανός ανάμεσά μας αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο», ενώ στην ερώτηση στο αν πρόκειται να υιοθετήσουν ένα ακόμη μωρό τους παρέπεμψε στην γυναίκα του τονίζοντας «θα πρέπει να μιλήσετε μαζί της γι΄ αυτό».