Ποιος έκλεψε τις πικάντικες φωτογραφίες του πρίγκιπα;

02.09.2008
Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται όλο και πιο συχνά στον πρίγκιπα της Αγγλίας Γουίλιαμ, τον πρωτότοκο γιό της αδικοχαμένης Νταιάνα. Αυτή τη φορά δημιουργήθηκε θέμα όταν έγινε γνωστό ότι κάποιος έκλεψε προσωπικές φωτογραφίες του γαλαζοαίματου Γουίλιαμ απο τις διακοπές του με την φίλη του Κέιτ Μίντλετον, και προσπάθησε να τις πουλήσει σε μεγάλη αγγλική εφημερίδα.

Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται όλο και πιο συχνά στον πρίγκιπα της Αγγλίας Γουίλιαμ, τον πρωτότοκο γιό της αδικοχαμένης Νταϊάνα.

Αυτή τη φορά δημιουργήθηκε θέμα, όταν έγινε γνωστό ότι κάποιος άντρας έκλεψε προσωπικές φωτογραφίες του γαλαζοαίματου Γούιλιαμ από τις διακοπές του με την φίλη του Κέιτ Μίντλετον, και προσπάθησε να τις πουλήσει σε μεγάλη αγγλική εφημερίδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», όλα ξεκίνησαν όταν δηλώθηκε η κλοπή μιας κάμερας στο Λονδίνο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Μια ώρα αργότερα, δύο άντρες με ψεύτικα ονόματα, επικοινώνησαν με την εφημερίδα προσφέροντας να πουλήσουν φωτογραφίες του πρίγκιπα. (Η «Sun» υποθέτει ότι η κάμερα ανήκει στην μικρότερη αδερφή της Μίντλετον, Πίππα).

Εκπρόσωπος της εφημερίδας συνάντησε τους δύο άντρες που είχαν αποθηκεύσει πάνω από σαράντα φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης. Οι περισσότερες σέξι πόζες του ζευγαριού ήταν από τις διακοπές τους στην Καραιβική, τον περασμένο μήνα.

Φυσικά οι φωτογραφίες μαζί με αρκετές πληροφορίες δόθηκαν στην αστυνομία του Λονδίνου, και αυτοί με την σειρά τους φρόντισαν να εντοπίσουν τους κλέφτες.

Χθές, κι ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προετοιμαζόταν για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα έντεκα χρόνια από το θάνατο της μητέρας, η Σκότλαντ Γιάρντ συννέλαβε έναν 25χρονο ως ύποπτο για την κλοπή των φωτογραφιών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του παλατιού που διαχειρίζεται θέματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στην υπόθεση δηλώνοντας «Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι είναι πλέον υπόθεση της αστυνομίας».