Kate και William: Στη φετινή οικογενειακή κάρτα «βασίλισσα» είναι η Charlotte

10.12.2023
Kate και William: Στη φετινή οικογενειακή κάρτα «βασίλισσα» είναι η Charlotte
Ασπρόμαυρη η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των Waleses και ενώ η μοναχοκόρη της οικογένειας «κλέβει» την παράσταση, εμείς θυμόμαστε όλες τις κάρτες τους από το 2013 που γεννήθηκε ο George μέχρι και σήμερα.

Κάπως νωρίτερα από άλλες χρονιές, ο William και η Kate έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που επέλεξαν για την οικογενειακή, χριστουγεννιάτική κάρτα τους.

Ακολουθώντας τις στυλιστικές επιλογές των τελευταίων ετών, η royal πεντάδα επέλεξε και φέτος casual outfits και πόζαραν στατικά για τον φακό του φωτογράφου Josh Shinner.

Στο κέντρο της φωτογραφίας η 8χρονη Charlotte καθισμένη σε μια καρέκλα, δίπλα της ο μικρός της αδελφός, Louis (5) και πίσω τους ο μπαμπάς William, η μαμά Kate και ο μεγάλος αδελφός, George (10).

Και οι πέντε φορούν λευκά πουκάμισα. Τα κορίτσια της οικογένειας τα έχουν συνδιάσει με jeans και sneakers (που φορά και ο «μικρός») ενώ τα αγόρια με υφασμάτινο παντελόνι και μοκασίνια (οι δυο μεγάλοι)!

Οι Waleses κοιτάζουν τον φακό και χαμογελούν στέλνοντας τις ευχές τους για τις φετινές γιορτές, λοιπόν, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχαν παραβρεθεί οικογενειακώς στην καθιερωμένη, ετήσια, γιορτινή λειτουργία στο Westminster Abbey, από όπου και το βίντεο στη συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/}

{https://www.instagram.com/p/C0mrAcWNxai/}

Λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση της κάρτας της οικογένειας των Wales είχαν κάνει το ίδιο και ο Κάρολος με την Καμίλα. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα επέλεξαν για φέτος μια φωτογραφία από την ημέρα της στέψης τους, την οποία υπογράφει ο φωτογράφος Hugo Burnand, σε πιο επίσημο ύφος απο΄ τη χαλαρή εικόνα που είχαν επιλέξει πέρσι την πρώτη τους χρονιά στον θρόνο!

{https://www.instagram.com/p/C0pagR3M5fD/}

Με την αφορμή των ευχών που έστειλαν σήμερα οι Waleses, θυμόμαστε και τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους, από το 2013 που γεννήθηκε το πρώτο παιδί τους μέχρι και σήμερα. Σε αυτές είναι σαφές πως με τα χρόνια έχουν μία πιο χαλαρή και λιγότερο στημένη διάθεση, όπως και όλων των royals, εδώ που τα λέμε.

Ιδού και καλές γιορτές.

Kate και William: Η πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως πρίγκιπες της Ουαλίας ακολουθεί το μοτίβο της οικογένειας

8_7.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 10.12.2023 - 10:41