Βόμβα στην ισπανική βασιλική οικογένεια: Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια ισχυρίζεται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση μαζί της

Βόμβα στην ισπανική βασιλική οικογένεια: Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια ισχυρίζεται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση μαζί της
Photo: NDP Photo Agency
Το πρόσφατο δράμα της ισπανικής βασιλικής οικογένειας είναι αντάξιο του «The Crown».

Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια, Jamie Del Burgo, ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με βασίλισσα πριν παντρευτεί την αδερφή της, Telma Ortiz Rocasolano.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail τη Δευτέρα την αποκάλυψη έκανε το βιβλίο του Jaime Peñafiel «Letizia & I», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024 και στο οποίο ο Del Burgo ισχυρίστηκε ότι είχαν ρομαντική σχέση μετά τον γάμο της το 2004 με τον βασιλιά Φελίπε.

Ο Del Burgo, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Telma από το 2014 έως το 2016, είπε στον συγγραφέα ότι γνώρισε τη Λετίθια το 2000 και ξεκίνησε μια σχέση μαζί της για ένα διάστημα πριν γνωρίσει τον βασιλιά Φελίπε.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στη Λετίθια το 2002, όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι έβγαινε με έναν ανώνυμο «διπλωμάτη».

Ο Del Burgo ισχυρίστηκε ότι η Λετίθια τον συνάντησε σε ένα εστιατόριο το βράδυ πριν από τον γάμο της και του ζήτησε να «μην την αφήσει ποτέ».

Και η βασίλισσα Letizia σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Δεν είναι η μόνη

«Μου έπιασε το χέρι και με ρώτησε γιατί δεν της ζήτησα ποτέ να με παντρευτεί», θυμάται. «Προφανώς δεν απάντησα. Την ενθάρρυνα όσο καλύτερα μπορούσα».

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε μάλιστα ότι το ζευγάρι διατήρησε τη ρομαντική τους σχέση μετά την τελετή, επικαλούμενος «φωτογραφίες, βίντεο, κινητά τηλέφωνα» και γραπτά μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία.

Ωστόσο, ο Del Burgo ισχυρίστηκε ότι η Λετίθια τερμάτισε την υποτιθέμενη σχέση τους το 2011 όταν του τηλεφώνησε και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσαν «να συνεχίσουν να βλέπονται».

Ο Del Burgo ως υποτιθέμενη απόδειξη, μοιράστηκε στο X (πρώην twitter) μια selfie - χωρίς ημερομηνία - της Λετίθια να φοράει μια μαύρη πασμίνα στον καθρέφτη του μπάνιου κατά τη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της.

Η βασίλισσα Letizia μας δείχνει πώς να φοράμε το κοστούμι το καλοκαίρι

«Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου», έγραψε, σύμφωνα με τον Del Burgo. «Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει».

1_61.jpg

Όταν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της φωτογραφίας, ο επιχειρηματίας διέγραψε τον λογαριασμό X του.

Η ισπανική βασιλική οικογένεια αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Del Burgo.

Για την ιστορία, η Λετίθια που υπηρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον Alonso Guerrero Pérez (1998 - 1999) ήταν τηλεοπτική ρεπόρτερ όταν γνώρισε τον Φελίπε, και σταμάτησε οριστικά τη δουλειά της όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους. Οι δυο τους έχουν μαζί δυο κόρες, τις Leonor και Sofia.

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Οι βασίλισσες Letizia και Ράνια, η πριγκίπισσα Charlene και η Marie Chantal ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες στη δεξίωση της παραμονής

Όσο για την Rocasolano, την αδελφή της Λετίθια, συνέχισε τη ζωή της με τον Ιρλανδό δικηγόρο Gavin Bonnar, με τον οποίο έχει ένα παιδί που γεννήθηκε το 2021. Ο Del Burgo, από την πλευρά του, είναι παντρεμένος με τη Σουηδή δικηγόρο Lucía Díaz Liljestrom.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.12.2023 - 14:28