Πρίγκιπας Harry: Ο στενός του φίλος που τον έκοψε από τη λίστα των καλεσμένων του γάμου του. Ποιος ήταν ο λόγος;

04.12.2023
Πρίγκιπας Harry: Ο στενός του φίλος που τον έκοψε από τη λίστα των καλεσμένων του γάμου του. Ποιος ήταν ο λόγος;
Είναι γνωστό ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει διακόψει τους δεσμούς για τα καλά με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle αλλά φαίνεται ότι το... μπλοκ πηγαίνει και λίγο πιο έξω!

Ένας από τους παιδικούς φίλους του Harry, στον οποίο μάλιστα έγινε η τιμή να είναι ένας από τους νονούς του μεγαλύτερου γιου του, πρίγκιπα Αrchie, έκοψε τον Ηarry και τη Μeghan από τη λίστα καλεσμένων για τον γάμο του που θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο φίλος τους που ανήκει στην high society, Hugh Grosvenor, ο δούκας του Westminster, φέρεται να έκοψε τους Sussexes από τη λίστα καλεσμένων ενώ κάλεσε κανονικότατα τον πρίγκιπα William και την Κate Middleton. H DailyMail ανέφερε ότι ενώ ήθελε να προσκαλέσει τους Harry και Meghan, αποφάσισε να μην το κάνει για να αποφύγει τυχόν τσακωμούς στον γάμο του που θα γίνει στις 7 Ιουνίου.

{https://www.instagram.com/p/C0aXQ8aIhkj/}

«Είναι απίστευτα λυπηρό που έφτασε σε αυτό το σημείο», είπε ένας φίλος του William και του Harry στους Sunday Times. «Ο Hugh είναι ένας από τους λίγους στενούς φίλους τους που έχει διατηρήσει ισχυρούς δεσμούς και μια γραμμή επικοινωνίας και με τους δύο. Εύχεται να μπορούσαν να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι απίθανο να συμβεί πριν από το γάμο. Θα ήθελε να αποφύγει οτιδήποτε θα επισκίαζε την σημαντική αυτή ημέρα, ειδικά για την Οlivia, και δεν θέλει να υπάρχει αμηχανία».

Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry διαψεύδει την είδηση για τα γενέθλια του βασιλιά, πατέρα του

{https://www.instagram.com/p/CrYh64cNq_N/}

Το 2024, θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Olivia Henson στο Eaton Hall στο Cheshire, και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας William θα είναι κουμπάρος του.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 11:24