Δυσαρέσκεια για την «ασεβή» στάση του William στην οικογενειακή φωτογραφία της βάπτισης του Archie

08.07.2019
Δυσαρέσκεια για την «ασεβή» στάση του William στην οικογενειακή φωτογραφία της βάπτισης του Archie
Στον απόηχο της πρόσφατης σημαντικής στιγμής για τη βρετανική βασιλική οικογένεια έχουμε μερικά «παρατράγουδα». Και τις ενστάσεις τους, φυσικά.

Οι παρατηρητικοί βασιλικοί οπαδοί τα «έβαλαν» με τον πρίγκιπα William κατηγορώντας τον ότι η εμφάνισή του στην οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλε η βασιλική οικογένεια μετά τη βάπτιση του μικρού Archie, δεν ήταν και η... καλύτερη.

Μόλις λίγες ώρες μετά τη βάπτιση, ο πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ανέβασαν στο Instagram δύο όμορφες φωτογραφίες του φωτογράφου Chris Allerton από το Windsor Castle.

Μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα στο Green Drawing Room του κάστρου, δείχνει τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να κάθονται μαζί με το παιδί τους δίπλα στη δούκισσα της Κορνουάλης και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Πίσω τους είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, ο δούκας του Cambridge και οι αδελφές της αείμνηστης Diana, Lady Jane Fellowes και Lady Sarah McCorquodale.

Αρκετοί όμως βασιλικοί οπαδοί μπήκαν στο Twitter και ισχυρίστηκαν ότι ο δούκας του Cambridge «δεν έδειχνε χαρούμενος» και ότι αυτό ήταν «ασέβεια» ως προς την επίσημη φωτογραφία που λήφθηκε στο Windsor. Ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που σχολίασαν ότι η Kate Middleton «δεν φάνηκε ενθουσιασμένη που ήταν εκεί».

Εν τω μεταξύ, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James μίλησε στη Daily Mail και είπε ότι ο William «φαινόταν σαν να δούλευε πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο» και η Kate φαινόταν «έτοιμη να την κοπανήσει».

Εντάξει... "Κομματάκι" υπερβολικές οι αντιδράσεις, αλλά τις καταθέτουμε! Εμάς μια χαρά μας φάνηκαν και οι δυο. Χαρούμενοι και χαλαροί. Αμφότεροι. Εστω!!!

Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby διεξήγαγε την ιδιωτική τελετή, ενώ μέλη της χορωδίας του St George’s Chapel, που τραγούδησαν στο γάμο του Harry και της Meghan, τραγούδησαν και κατά τη διάρκεια της βάπτισης.

Ν. Μ.