Και η βασίλισσα Letizia σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Δεν είναι η μόνη

02.12.2021
Και η βασίλισσα Letizia σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Δεν είναι η μόνη
Ακόμη μία royal fan του κινήματος των γκρίζων μαλλιών και του φυσικού look!

Το παράδειγμα της Καρολίνας του Μονακό (και όχι μόνο) φαίνεται ότι ακολούθησε η βασίλισσα της Ισπανίας και σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

Το κίνημα των γκρίζων μαλλιών ενισχύθηκε παγκοσμίως με την πανδημία και έγινε trend! Ολοένα και περισσότερες γυναίκες επέλεξαν να επιτρέψουν στη φύση να δείξει το πέρασμά της από το κεφάλι τους και το απολαμβάνουν κιόλας.

Γαλαζοαίματες και εστεμένες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις κυρίες που ακολούθησαν αυτό τον δρόμο και η βασίλισσα Letizia αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Η σύζυγος του βασιλιά της Ισπανίας αποτελεί fashion icon εδώ και χρόνια και ως εκ τούτου, η γκρίζα αυτή στροφή της έχει μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς σίγουρα θα επηρεάσει πολλές γυναίκες!

Οι φωτογραφίες που είδαμε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας στη Στοκχόλμη φανέρωσαν την αλλαγή στο look της Letizia και εμείς χειροκροτούμε!

Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της

Γενικότερα, πάντως, υπάρχει μία ροπή προς το πιο φυσικό look σε όλους τους τομείς: στο γκρίζο μαλλί, στην κυταρρίτιδα, στα λίγα κιλάκια παραπάνω... Επιτέλους!!! Δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που αποδέχτηκαν το γκρίζο στα μαλλιά τους και το υποστηρίζουν με τον ομορφότερο τρόπο. Ιδού μερικά παραδείγματα προς... έμπνευση!

Η Andie McDowel χαρακτήρισε τον εαυτό της Silver Fox τελευταία και καμαρώνει απίστευτα για την εικόνα της!

Η Jamie Lee Curtis έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια το πολύ κοντό λουκ στο μαλλί. Ξεκίνησε από γκρι και τώρα έχει γυρίσει στο ολόλευκο!

Diane Keaton. Ακόμη ένα fashion Icon που ασπάστηκε το γκρι!