Τελικά η Meghan έκανε όντως την Kate να κλάψει τη μέρα του γάμου της, παρότι εκείνη το είχε αρνηθεί δημόσια

21.07.2022
Τελικά η Meghan έκανε όντως την Kate να κλάψει τη μέρα του γάμου της, παρότι εκείνη το είχε αρνηθεί δημόσια
Επιστροφή στο "σίριαλ" που αφορά σε "θερμό επεισόδιο" μεταξύ των δύο royal συννυφάδων λίγο πριν από τον γάμο των Sussexes κάνει νέο βιβλίο και προχωρά σε νέες αποκαλύψεις επικαλούμενο πηγές εκ των πολύ έσω!

Η Meghan όχι μόνο δεν άλλαζε τη γνώμη της για το στρίφωμα του φορέματος της Charlotte αλλά μείωνε την ανιψιά της κιόλας υπέρ της κόρης της κολλητής της, Jessica Mulroney, η οποία ήταν επίσης παρανυμφάκι, υποστηρίζει στο νέο του βιβλίο ο royal expert, Tom Bower και ανοίγει εκ νέου έναν φάκελο που είχε κλείσει (ή έτσι νομίζαμε) ύστερα από "εκείνη" τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

Το νέο βιβλίο του Tom Bower λέγεται "Revenge" (Εκδίκηση) και σε αυτό αφιερώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο παραθέτοντας πληροφορίες που έλαβε από ανώνυμες -αλλά καλά πληροφορημένες- πηγές σχετικά με το τι είχε συμβεί μεταξύ της Meghan και της Kate λίγο πριν από τον γάμο της πρώτης.

Σε αυτό, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι οι δύο δούκισσες διαφώνησαν σχετικά με το μήκος του στριφώματος της πριγκίπισσας Charlotte, για το κατά πόσον της έκανε το φόρεμα της παρανύμφου που της ετοίμαζαν καθώς και το αν τα παρανυμφάκια θα έπρεπε να φορέσουν καλσόν ή όχι.

Η ένταση, μάλιστα, ήταν τόσο έντονη, που η Kate, η οποία ήταν ενδεχομένως και πιο αυαίσθητη εκείνη την εποχή καθώς είχε μόλις γεννήσει το τρίτο της παιδί, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Meghan δεν σταματούσε να δείχνει εμφανέστατα την προτίμησή της στην Ivy, βαφτιστήρα της και κόρη της -τότε- κολλητής της, Jessica Mulroney.

Και έτσι βρεθήκαμε ξανά στο σημείο μηδέν.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν να ακούγονται πρώτη φορά τον Νοέβριο του 2018 έτσι ακριβώς, όπως τις μεταφέρει ως γεγονότα ο Bower, ενώ, μέχρι σήμερα, η Kate δεν έχει μιλήσει δημόσια σχετικά με το συμβάν.

Τον Μάρτιο του 2021, όμως, πήρε δημόσια θέση επ' αυτού η Meghan, στο πλαίσιο της εκρηκτικής συνέντευξης που είχε δώσει μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey.

"Έκανες την Kate να κλάψει;", είχε ρωτήσει χωρίς περιστροφές η Oprah και η Meghan απάντησε κατηγορηματικά "Όχι", ενώ συμπλήρωσε ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα είχαν συμβεί ακριβώς με τον αντίστροφο τρόπο, συμπληρώνοντας ότι η Kate ήταν κάπως εκνευρισμένη και τα πράγματα ξέφυγαν.

"Αυτό που δεν μπορούσα να ξεπεράσω ήταν ότι όχι μόνο με κατηγορούσαν για κάτι που δεν έκανα αλλά ήταν κάτι που συνέβη σε μένα", τόνισε η Meghan υπογραμμίζοντας όμως ότι λίγο μετά, η Kate αναγνώρισε το λάθος της, της ζήτησε συγνώμη και της έστειλε λουλούδια.

Μία από τα ίδια, λοιπόν, ακόμη και τόσα χρόνια μετά. Με δεδομένο ότι η Kate δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για το ο,τιδήποτε έχει συμβεί, τιμώντας τη θέση, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, ας μείνουμε ο καθένας σε όποια πλευρά νιώθει πιο ειλικρινή!