Meghan Markle: Ποιο είναι το παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι γείτονές της στην Καλιφόρνια

17.07.2022
Meghan Markle: Ποιο είναι το παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι γείτονές της στην Καλιφόρνια
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ζουν στο Μοντεσίτο, όπου μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά, τον Archie και την Lilibet και μένουν λίγο πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Sussexes εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους και μια πηγή του Page Six υποστηρίζει ότι η Meghan όταν πρόκειται να δειπνήσει έξω με τον σύζυγο της, θα «πάρει τηλέφωνο και θα ζητήσει ένα τραπέζι εντελώς απομονωμένο».

Αυτό που ακούγεται είναι ότι οι άνθρωποι στη γειτονιά αποκαλούν τη Meghan την «πριγκίπισσα του Μοντεσίτο» (ας υποθέσουμε/ελπίσουμε ότι δεν το εννοούν αυτό με αγενή τρόπο...), αλλά ακούγεται ότι δεν θέλει καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας. Η πηγή σημειώνει ότι η δούκισσα «λατρεύει να οδηγεί γύρω από το Λος Άντζελες για να πηγαίνει στα ίδια μονοπάτια για πεζοπορία. Συχνά θα ξεκινήσει μόνο εκείνη και τα σκυλιά, κάτι που της δίνει χρόνο να σκεφτεί».

H Meghan Markle, η Sarah Jessica Parker και το απίστευτο κοινό που μοιράζονται!

Η Meghan περνάει επίσης χρόνο με τους διάσημους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένης της Oprah. «Περνάει αρκετό χρόνο στο ανακτορικό σπίτι της Oprah, όπου συχνά βρίσκεται και η η καλή φίλη της, Gayle King και μιλάνε για τα πάντα, από τα μελλοντικά σχέδια της Meghan μέχρι το τι συμβαίνει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς ο Harry αντιμετωπίζει τα πάντα», αναφέρει η πηγή.

Εν τω μεταξύ, ο Harry είναι λίγο σπιτόγατος και η πηγή ισχυρίζεται ότι «το πρωί ταΐζει τα παιδιά, τα πλένει και τα ντύνει. Η Μeghan είναι συχνά πολύ απασχολημένη με επαγγελματικές κλήσεις Zoom ή πηγαίνει στο Λος Άντζελες για συναντήσεις, στις οποίες την πηγαίνει συχνά ο Ηarry και μετά επιστρέφει στα παιδιά το συντομότερο δυνατό γιατί δεν του αρέσει να τα αφήνει με νταντάδες».

Meghan Markle: Το σανδάλι αποκάλυψε την ουλή από την κρυφή επέμβαση [photos]

Α, και επίσης; «Με όλες αυτές τις εικασίες γύρω από τις φιλοδοξίες της για πολιτική καριέρα, όλοι πιστεύουν ότι ο Harry θα ήταν χαρούμενος με την ιδέα η σύζυγός του να πετύχει τον μακροπρόθεσμο στόχο της».