Πριγκίπισσα Diana: Ο αναπάντεχος λόγος για τον οποίο εμφανιζόταν πολλές φορές με τα ίδια ρούχα

11.07.2022
Πριγκίπισσα Diana: Ο αναπάντεχος λόγος για τον οποίο εμφανιζόταν πολλές φορές με τα ίδια ρούχα
Η πριγκίπισσα Diana φορούσε πολύ συχνά τα ίδια ρούχα στις δημόσιες εμφανίσεις της. Το ίδιο κάνει και τόσα χρόνια μετά η νύφη της, Kate Midletton, όμως ο λόγος για τον οποίο οι δύο γυναίκες έκαναν την εν λόγω επιλογή διαφέρει.

Μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια από τον θάνατο της ωστόσο το στυλ της πριγκίπισσας Diana έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αναδημιουργούν παρόμοιες στυλιστικές επιλογές, σχεδόν καθημερινά. Από το εμβληματικό «φόρεμα εκδίκησης» μέχρι τα καθημερινά της ρούχα, αντιμετώπιζε τα πάντα με στυλ. Και μάλιστα δεν ήταν αντίθετη με τις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις. Ωστόσο, ένας κοντινός άνθρωπος της αείμνηστης πριγκίπισσας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο το έκανε αυτό και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ενώ η Κate Middleton φορά συχνά τα ίδια ρούχα για περιβαλλοντικούς σκοπούς, η Diana το έκανε για να ελαχιστοποιήσει την έκθεση της στους παπαράτσι. Η συνεργάτιδα της Diana, Jenni Rivett, αποκάλυψε ότι η Diana φορούσε συχνά τα ίδια ρούχα για να μειώσει την αξία των εν λόγω λήψεων.

Kate Middleton: Το πουκάμισο που ξαναφόρεσε ύστερα από 11 χρόνια και η μεγάλη συναισθηματική αξία του

Σε ένα προηγούμενο επεισόδιο του The Royal Box του Yahoo, η Rivett θυμήθηκε την Diana να της μιλάει για αυτή τη στρατηγική. «Θυμάμαι ότι μια από τις στρατηγικές της ήταν ότι φορούσε το ίδιο φούτερ της Virgin σε κάθε συνεδρία μας».

Έτσι, αν αναρωτηθήκες ποτέ γιατί υπήρχαν τόσες πολλές λήψεις της Diana με αυτό το φούτερ, τώρα ξέρεις γιατί.

Δεν είναι μυστικό ότι οι παπαράτσι ήταν σκληροί με την Diana, καταδιώκοντας την συνεχώς. Ήταν ένας σκληρός καθημερινός αγώνας που επηρέασε βαθιά την ψυχική της υγεία με την πάροδο του χρόνου, και από τότε, οι γιοι της William και Harry έχουν μιλήσει ανοιχτά εναντίον των παπαράτσι.

Για χρόνια, ο επιθεωρητής Ken Wharfe ήταν ένας από τους στενότερους έμπιστους της πριγκίπισσας Diana. Ο πρώην σωματοφύλακας της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας, έχει γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή του διάσημου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με τίτλο «Diana: A Closly Guarded Secret».

Τα απομνημονεύματα προσφέρουν μια νέα εικόνα για το τι πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε για την πριγκίπισσα Diana, με άγνωστα περιστατικά για τη ζωή της μέσα από τα μάτια του Wharfe.