Η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί

12.07.2022
Η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί
Τρίτο ανιψάκι από την αδελφή της έχει πια η δούκισσα του Cambridge και, φαίνεται ότι είναι κοριτσάκι.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό People, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, η Pippa Middleton γέννησε χθες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η αδελφή της Kate και ο σύζυγός της, James Matthews, έχουν ήδη μαζί τον 3 ετών Arthur και την 1ός έτους Grace.

Η 38χρονη Pippa ακολούθησε το παράδειγμα της μεγάλης της αδελφής και έφερε στον κόσμο και τα τρία παιδιά της στη Lindo Wing του St. Mary's Hospital όπου και εκείνη γέννησε και τα τρία πριγκιπόπουλα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Pippa και του συζύγου της ήταν στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η άγνωστη ιστορία για την κόντρα της Kate και της Pippa Middleton με την πριγκίπισσα Beatrice

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πενταμελής (πλέον) οικογένεια πρόκειται να μετακομήσει σε ένα χωριό κοντά στο Bucklebury του Berkshire, όπου είναι το πατρικό τους και όπου ζουν ακόμη οι γονείς Middleton ενώ το Windsor, όπου πρόκειται να μετακομίσουν το σπιτικό τους αυτό το καλοκαίρι η Kate με τον William είναι μόλις 50 λετπά δρόμος.

"Μαζεύουν" κοντά τους την οικογένεια σιγά σιγά η Carole και ο Micheal Middleton και το απολαμβάνουν. Να ζήσει, λοιπόν και αυτό το μωράκι.