Meghan - Harry: Ποια είναι η ανησυχία τους για την κόρη τους, Lilibet

15.07.2022
Meghan - Harry: Ποια είναι η ανησυχία τους για την κόρη τους, Lilibet
Μπορεί η κόρη των Sussexes να γνώρισε τη βασίλισσα προγιαγιά της πρόσφατα όμως οι γονείς της ανησυχούν για το μέλλον της και τη σχέση της με τη βασιλική ιστορία. Ιδού το σκεπτικό τους, όπως το μοιράστηκε ο royal expert, Neil Sean.

Η κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, Lilibet, συνάντησε για πρώτη φορά τη βασιλική οικογένεια πριν από λίγες εβδομάδες και παρότι δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση, πιστεύεται πως (ακόμη και αν η δούκισσα του Sussex γκρινιάζει λίγο) όλα πήγαν όμορφα. Αλλά προφανώς ο δούκας και η δούκισσα έχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το ότι η Lili δεν μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την προγιαγιά της και ως αποτέλεσμα «διαγράφεται από τη βασιλική ιστορία».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Neil Sean μίλησε σε μια πηγή για την κατάσταση και εξήγησε μέσω της εφημερίδας The Express, ότι «σύμφωνα με αυτή την καλή πηγή, φαίνεται ότι τόσο ο Harry όσο και η Meghan αισθάνονται ότι η κόρη τους δεν θα γραφτεί στη βασιλική ιστορία (με την έννοια ότι δεν θα έχει μια κοινή φωτογραφία με τη βασίλισσα Ελισάβετ). Και αυτό συμβαίνει γιατί αν το σκεφτείς λογικά, πότε θα επιστρέψουν ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο; Πότε θα υπάρχει η ευκαιρία να έχουν ένα επίσημο πορτρέτο με την ευγενική μονάρχη μας; Και στα 96 της πρέπει να το δουν λογικά. Άρα η κόρη τους Lili θα ξανασυναντήσει ποτέ την προγιαγιά της;».

Δεν είναι σαφές πότε η Meghan και ο Harry θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους, αλλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για το Ιωβηλαίο της Βασίλισσας αναφέρθηκε ότι τους απαγορεύτηκε να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία της Lilibet και της Αυτής Μεγαλειότητας. Η Sun ανέφερε εκείνη την εποχή ότι οι Sussexes ήθελαν να φέρουν έναν φωτογράφο στην πρώτη συνάντηση της Lili με τη συνονόματή της (κάτι που φαίνεται απολύτως φυσιολογικό, αναμενόμενο και κατανοητό!), αλλά το Παλάτι τους είπε «όχι» λόγω ανησυχιών για το απόρρητο.

«Ο Harry και η Meghan ήθελαν ο φωτογράφος τους να απαθανατίσει τη στιγμή που η Lilibet συνάντησε τη βασίλισσα», είπε μια πηγή εκείνη την εποχή. «Αλλά τους είπαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ήταν μια ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση».

Το ζευγάρι κατέληξε να κυκλοφορήσει μια σόλο φωτογραφία της Lili στα γενέθλιά της:

Ενώ τα σχέδια για το επόμενο ταξίδι των Sussexes στην Αγγλία είναι άγνωστα, μόλις ανανέωσαν τη μίσθωση στην ιδιοκτησία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.