Πρίγκιπας William: Ποιος τον απέτρεψε να κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του

12.06.2022
Πρίγκιπας William: Ποιος τον απέτρεψε να κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του
Όταν σκέφτεσαι κάποιον διάσημο που του αρέσουν τα τατουάζ, σίγουρα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα είναι τα τελευταία δημόσια πρόσωπα που θα σου έρθουν στο μυαλό. Αν και δεν είναι αντίθετο με το επίσημο dress code, πολλά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τείνουν να αποφεύγουν να κάνουν τατουάζ - αλλά όχι η πριγκίπισσα Εugenie.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα εμφανίστηκε την Παρασκευή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την Ακολουθία των Ευχαριστιών της Βασίλισσας με ένα διακριτικό κυκλικό τατουάζ πίσω από το αριστερό της αυτί. Αν δεν το έψαχνες, πιθανόν να μην το έβλεπες, αλλά οι φακοί των φωτογράφων το «τσάκωσαν» επειδή τα μακριά μαλλιά της ήταν μαζεμένα εκείνη την ημέρα.

Σίγουρα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα το τατουάζ της 32χρονη Εugenie, αλλά θύμισε στους fans την εποχή που ο πρίγκιπαs William παραλίγο να αντιγράψει το είδωλό του David Beckmam και να κάνει ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του.

Η ιστορία πηγαίνει πίσω στα χρόνια που ο William ήταν στο βρετανικό ναυτικό στην Καραϊβική και ένας από τους πρώην συναδέλφους του ναυτικούς από το HMS Iron Duke, τον «έδωσε» στον βρετανικό Τύπο. Αποκάλυψε τότε στη Sun, ότι ο δούκας του Cambridge «γοητεύτηκε» από τα τατουάζ των συναδέλφων του και άρχισε να ρωτά για τη διαδικασία του τατουάζ. «Ρώτησε πόσο πονάει και ήθελε να μάθει την γνώμη τους για ένα τατουάζ στους ώμους του», εξήγησε η πηγή από το Ναυτικό.

Οι συνάδελφοί του ναυτικοί δεν τον πήραν πολύ στα σοβαρά, αλλά η πηγή αποκάλυψε ότι ο William «ήθελε να κάνει ένα μεγάλο τατουάζ όπως αυτό που έχει ο David Beckham» — ωστόσο υπήρχε κάποιος στη ζωή του που δεν το ενέκρινε. «Είχε πει ότι το μόνο πράγμα που τον σταμάτησε ήταν η [τότε] κοπέλα του», είπε ο ναύτης. Πιθανότατα ήταν η σωστή απόφαση γιατί ένα τόσο μεγάλο τατουάζ στην πλάτη είναι δεσμευτικό και ίσως να μην το ήθελε αργότερα στη ζωή του (όπως το τατουάζ φοίνικας του Ben Affleck). Ίσως να ήταν η Kate που μπορεί να τον είχε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Οπότε εάν τώρα θελήσει να κάνει ένα τατουάζ, μπορεί να είναι ένα μικρότερο σχέδιο για να ταιριάζει στις ανάγκες του.