Πριγκίπισσα Charlotte: Η στιγμή που επαναφέρει στη «βασιλική τάξη» τον μεγαλύτερο αδελφό της πρίγκιπα George

10.06.2022
Πριγκίπισσα Charlotte: Η στιγμή που επαναφέρει στη «βασιλική τάξη» τον μεγαλύτερο αδελφό της πρίγκιπα George
Μετά από μια εβδομάδα από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, εστιάζουμε στην απόλυτη αδελφική στιγμή που είχε η πριγκίπισσα Charlotte με τον αδερφό της, πρίγκιπα George.

Κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερης στιγμής που είχε σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στο μέλλον της μοναρχίας, την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ η Βασίλισσα Ελισάβετ Β', ο πρίγκιπας Κάρολος, η Camilla, δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας William, η Kate, η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας George και ο πρίγκιπας Louis. Η βασίλισσα, ο διάδοχος και οι υπόλοιποι τέσσερις στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο (o William και τα τρία παιδιά του, δηλαδή) αποχαιρέτησαν τα πλήθη κλείνοντας, στην ουσία, τους εορτασμούς για την ιστορική στιγμή.

Ο πρίγκιπας Louis έγινε... mood και είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee

Καθώς ο εθνικός ύμνος «God Save the Queen» έπαιζε στην παρέλαση του Platinum Jubilee, η πριγκίπισσα Charlotte παρατήρησε ότι το χέρι του πρίγκιπα George ακουμπούσε στην περβάζι, κάτι που είναι εκτός πρωτοκόλλου για τη βασιλική οικογένεια. Στη συνέχεια ακούμπησε γλυκά το χέρι του αδελφού της, λέγοντάς του να διορθώσει τη στάση του. Και αντί να αντιδράσει ως μεγάλος αδελφός, ο George διορθώθηκε γρήγορα.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις πολλές εμφανίσεις που έκαναν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του William και της Κate ενώ γιόρταζαν τα 70 χρόνια υπηρεσίας της βασίλισσας Ελισάβετ. Καθώς επέβαιναν σε μια άμαξα κατά τη διάρκεια της πομπής για το Trooping the Colour - μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για να σηματοδοτήσει τα επίσημα γενέθλια της βασίλισσας - τα δύο αδέλφια βρέθηκαν μαζί με τον μικρότερο αδερφό τους, τον πρίγκιπα Louis. Ενώ χαιρετούσε τους θεατές, ήταν η σειρά του να τον συμβουλέψει γλυκά η μεγαλύτερη αδερφή του, όταν η Charlotte πλησίασε για να κατεβάσει το χέρι του. Ωστόσο, με τον αυθεντικό τρόπο ενός τετράχρονου, ο Louis συνέχισε ούτως ή άλλως να το κάνει με ενθουσιασμό.