Trooping the Color: Ο Louis ήταν ο "σταρ" της ημέρας όμως μία κίνηση της μητέρας του αποκάλυψε την... αδυναμία του

02.06.2022
Trooping the Color: Ο Louis ήταν ο "σταρ" της ημέρας όμως μία κίνηση της μητέρας του αποκάλυψε την... αδυναμία του
Ο μικρότερος γιος της Kate και του William μάλλον έκλεψε την παράσταση από την προγιαγιά του, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο στη θεαματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/6/2022) στο Μπάκιγχαμ. Το καπέλο, βέβαια, το βγάζουμε στη μητέρα του που κατάφερε να χειριστεί με απίθανη διακριτικότητα ένα "θεματάκι" που, μάλλον, αντιμετωπίζει ο νεαρός!

Η φαντασμαγορική εκδήλωση Trooping the Color σήμανε την έναρξη των επίσημων εορτασμών για τα 96α γενέθλια της βρετανίδας μονάρχου αλλά και τα 70 χρόνια της στον θρόνο -γεγονός που έχει σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, έτσι κι αλλιώς.

Σε αυτή, τα τρία παιδιά της Kate και του William έκαναν και το ντεμπούτο τους στην παρέλαση με τις άμαξες και, όπως ήταν φυσικό, κέρδισαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μαζί τους, στην πρώτη άμαξα της παρέλασης οι δύο επόμενες βασίλισσες της Αγγλίας, η Camilla και η Kate, χαιρετούσαν όπως έπρεπε τα πλήθη που τους επευφημούσαν.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο μπαλκόνι (όσοι ήταν ν' ανέβουν, δηλαδή, γιατί φέτος πολλοί από τους royals παρακολούθησαν την εκδήλωση από απόσταση)

Εκεί, ο Louis έκλεψε, στην κυριολεξία, την παράσταση με τα τσαλιμάκια του και τις γκριμάτσες του καθώς ο θόρυβος, προφανώς, τον ενοχλούσε.

Η μητέρα του, Kate, στεκόταν ακριβώς από πίσω του και δεν σταμάτησε να του μιλά, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει όλα όσα συμβαίνουν.

Κάποια στιγμή όμως η κάμερα κατέγραψε κάτι που ίσως δεν έγινε αντιληπτό από πολλούς. Ο Louis έκλεισε ξανά τ' αυτιά του αλλά ασυναίσθητα αμέσως μετά πήγε το χέρι του στο στόμα επιχειρώντας να βάλει το δάχτυλό του στο στόμα. Η μαμά Kate που είχε τα μάτια της διαρκώς επάνω του το "έπιασε στον αέρα" και το διόρθωσε διακριτικά και πολύ τρυφερά.

Φαίνεται ότι ο 4χρονος γαλαζοαίματος βρίσκεται στο στάδιο "απεξάρτησης" από μια αγαπημένη συνήθεια και η μαμά φροντίζει να βοηθήσει όπως μπορεί.

Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές...

Ζωή Κίττα