Οι δίδυμες ανιψιές της πριγκίπισσας Diana έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών

25.05.2022
Οι δίδυμες ανιψιές της πριγκίπισσας Diana έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών
Δεν είναι μόνο η ελίτ του Χόλιγουντ που έχει ταξιδέψει στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και τα μέλη της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton απόλαυσαν μια ειδική προβολή για το Top Gun: Maverick στο Ηνωμένο Βασίλειο — αλλά πριν από αυτό το γεγονός, συγγενείς της βασιλικής οικογένειας είδαν την πολυσυζητημένη ταινία στις Κάννες και πόζαραν στο κόκκινο χαλί. Όμως για ποιες μιλάμε; Οι δίδυμες ανιψιές της πριγκίπισσας Diana, Lady Amelia και Lady Eliza Spencer έκαναν το ντεμπούτο τους στις Κάννες, σχεδόν ακριβώς 35 χρόνια αφότου η θρυλική τους θεία είχε κάνει την εμφάνισή της στο πιο διάσημο κινηματογραφική φεστιβάλ.

Αναμφίβολα οι κόρες του μικρότερου αδελφού της Diana, Charles Spencer, Lady Amelia και Lady Eliza έχουν μεγαλώσει μέσα στη λάμψη και την αίγλη. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που έφτασαν στο κόκκινο χαλί των Καννών με στυλ, με απίστευτο "αέρα" και εντυπωσιακά μαύρα φορέματα. Η Lady Amelia φόρεσε μια τουαλέτα από σιφόν, με έναν ώμο ενώ η Lady Eliza εμφανίστηκε με μια στολισμένη τουαλέτα σε Α-line.

Αλλά δεν είναι μόνο η εμφάνιση τους που εντυπωσίασε κατά την άφιξή τους αλλά και το γεγονός ότι έχουν περάσει 35 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της Diana στο ίδιο μέρος. Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας παρεβρέθηκε τις Κάννες το 1987 με τον τότε σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο, φορώντας το baby blue φόρεμα της Catherine Walker. (Ναι, είναι η αγαπημένη μάρκα της Kate που φοράει συνέχεια!).

Γεννημένες στις 10 Ιουλίου του 1992, οι δίδυμες Amelia και Eliza, έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη θεία τους. Η Eliza είπε κάποτε στο Tatler: «Πάντα την ξέραμε ως θεία μας. Μεγαλώνοντας στη Νότια Αφρική, δεν γνώριζα πραγματικά το πόσο σημαντική ήταν στον κόσμο μέχρι που μεγάλωσα πολύ». Πρόσθεσε ότι η Diana ήταν «απίστευτα ζεστή, στοργική και αγαπητή. Πάντα προσπαθούσε να συνδεθεί μαζί μας ως παιδιά και είχε ταλέντο να διαβάζει τις καρδιές των παιδιών».