Η Charlene στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της - Πανέμορφη, σκεπτική και πολύ θλιμμένη

30.04.2022
Η Charlene στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της - Πανέμορφη, σκεπτική και πολύ θλιμμένη
Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση εδώ και πέντε μήνες, η πριγκίπισσα του Μονακό έδειχνε "εκτός τόπου και χρόνου" με την οικογένειά της να μην τη βοηθά ιδιαίτερα.

Το E-Prix του Μονακό επέλεξε η πριγκίπισσα Charlene για την -χαλαρή, όπως έχει προαναγγελθεί- επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα έχοντας ολοκληρώσει τη θεραπεία που λάμβανε για "εξάντληση".

Η 44χρονη Charlene φωτογραφήθηκε πριν από λίγο με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, Jacques και Gabriella στο βασιλικό θεωρείο και αυτή ήταν η πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο όταν είχε επιστρέψει από την εξάμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική.

Η πριγκίπισσα έδειχνε πανέμορφη, με έντονο μακιγιάζ και τα μαλλιά της, πάντα κοντά, αλλά σε πλατινέ απόχρωση πια, όμως το χαμόγελο έλειπε πάλι από το πρόσωπό της, ενώ η γλώσσα του σώματος -ακόμη και σε κάποιον μη ειδικό- λέει πολλά!

Με την απόσταση μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς της εμφανέστατη -ακόμη και την κόρη τους που κάποια στιγμή κρατά είναι σαν απλά να ακουμπά τα χέρια της γύρω από τον λαιμο της- η Charlene φαίνεται να κάνει προσπάθεια, που, όμως χρειάζεται ακόμη αρκετό χρόνο.

Τα πλεγμένα χέρια πίσω από την κορμό της υποδηλώνουν ότι η ίδια αποστασιοποιείται ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν δείχνουν (τουλάχιστον σε αυτές τις λήψεις) την παραμικρή ζεστασιά!

Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία της πριγκιπικής οικογένειας που είχε δοθεί στη δημοσιότητα ήταν με αφορμή το Πάσχα και τότε, η αίσθηση ήταν κάπως πιο ζεστή!

Μονακό: Τα τέσσερα αναγνωρισμένα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν πρώτη φορά όλα μαζί - Οι φωτογραφίες με τις μητέρες τους

Αφού περασε τέσσερις μήνες σε κλινική ψυχικής υγείας, η πριγκιπισσα Charlene επέστρεψε στο πριγκιπάτο τον Μάρτιο και αυτή είναι η διακριτική επιστροφή της στις υποχρεώσεις της. Η συνέχεια αναμένεται.