O William και η Kate έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε τη βασιλική παράδοση που έσπασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους

29.04.2022
O William και η Kate έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε τη βασιλική παράδοση που έσπασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους
Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν ο πρίγκιπας Wililam και η Kate Middleton έγιναν ζευγάρι ενώπιων Θεού και ανθρώπων -και πολλών ανθρώπων, μάλιστα, καθώς η τελετή του γάμου τους καλύφθηκε τηλεοπτικά από όλα τα περισσότερα δίκτυα παγκοσμίως και λέγεται ότι πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι την παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση.

Σήμερα, 11 χρόνια και τρία παιδιά μετά, οι Cambridges παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι και παρά τις φουρτούνες (βλ. Sussexes) παραμένουν πιστοί στο Στέμμα έχοντας αναλάβει την εκπροσώπηση της "επόμενης μέρας" για τη βρετανική βασιλεία. Αν σκεφτεί κανείς ότι μετά τον πρίγκιπα Κάρολο που ως διάδοχος θα καθίσει στον θρόνο μετά τη μητέρα του, βασίλισα Ελισσάβετ, το Στέμμα θα περάσει στην οικογένεια των Cambridge και θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια. Ο πρίγκιπας William και τα τρία του παιδιά, τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis βρίσκονται στις θέσεις 2, 3 , 4 και 5 στη σειρά διαδοχής!

Πρίγκιπας William - Kate Middleton : Ποιο ζευγάρι έχουν πρότυπο για τον επιτυχημένο τους γάμο

Επιστρέφουμε όμως στη μέρα που η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της και έγινε Catherine, duchess of Cambridge.

Kate και William: 13 φορές που έδειξαν δημόσια τον έρωτά τους [photos]

Ο γάμος του William και της Kate έμεινε στην ιστορία και για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Το βασιλικό ζευγάρι δεν λυπήθηκε τα χρήματα και στο σύνολο, λέγεται ότι ξοδεύτηκαν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τον γάμό τους. Μόνο τα λουλούδια κόστισαν 700.000 ευρώ, τα δύο κέικ έφτασαν στα 70.000 ευρώ, ενώ το νυφικό της Kate με υπογραφή Alexander McQueen κόστισε κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ.

Μία ακόμη από τις λεπτομέρειες που υπογραμμίστηκαν σχετικά με τον γάμο αυτόν, ήταν ότι οι νεόνυμφοι, τότε, έσπασαν μία από τις βασιλικές παραδόσεις που αφορούσε την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Σύμφωνα με αυτή την παράδοση, οι νιόπαντροι φεύγουν απευθείας μετά την τελετή για τον μήνα του μέλιτος, όμως η Kate και ο William πέρασαν το πρώτο βράδυ τους ως σύζυγοι στο παλάτι του Μπάκιγχαχμ (και το δεύτερο και το τρίτο και το ένατο, δηλαδή, αφού έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος 10 μέρες αργότερα)

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

Πρόκειται, προφανώς για κάτι που δεν εμπίπτει σε θέμα πρωτοκόλλου εξ ου και δεν προέκυψε ποτέ πραγματικό "θέμα" επ' αυτού.

Εμείς να ευχηθούμε "Χρόνια Πολλά" και θα επανέλθουμε αν δοθεί στη δημοσιόητα νέα φωτογραφία τους, με την αφορμή.