«Η Meghan Markle κάλεσε στον γάμο της celebrities που μετά βίας γνώριζε, με σκόπο να τους κάνει φίλους»

01.05.2022
«Η Meghan Markle κάλεσε στον γάμο της celebrities που μετά βίας γνώριζε, με σκόπο να τους κάνει φίλους»
Η λίστα με τα προσκλητήρια του γάμου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry περιείχε πολλούς από τους πιο πρωτοκλασάτους celebrities του Χόλιγουντ. Ωστόσο, η Μeghan φέρεται να άδραξε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον γάμο της ως τρόπο για να κάνει high –profile φίλους, σύμφωνα με το νέο βιβλίο της Tina Brown, The Palace Papers.

Όπως γράφει το βιβλίο, σταρ όπως οι «Serena Williams, David και Victoria Beckham, Priyanka Chopra, Elton John και το καστ και οι παραγωγοί του Suits έλαβαν όλοι χρυσές ανάγλυφες προσκλήσεις», για να παρακολουθήσουν το 2018 τον γάμο της χρονιάς. Αλλά η Brown ισχυρίζεται στο βιβλίο της ότι «οι διασημότεροι καλεσμένοι δεν ανήκαν στον στενό κύκλο της Μeghan αλλά ήταν οι φίλοι που ήθελε περισσότερο να αποκτήσει» για να τους εντάξει στον εσωτερικό της κύκλο. Με τον γάμο της λοιπόν φέρεται να απέκτησε πρώτη φορά πρόσβαση στην Oprah Winfrey, η οποία είναι τώρα μια από τις γειτόνισσες της στην ελίτ γειτονιά Montecito της Santa Barbara -ενώ δεν ξεχνάμε και την ιστορική συνέντευξη που της παραχώρησε το ζεύγος.

«Η Oprah, την οποία η Μeghan μόλις και μετά βίας είχε συναντήσει, ήταν καθισμένη στην πρώτη θέση απέναντι από τη βασίλισσα…», γράφει η συγγραφέας. «Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αmal Clooney, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά του παρεκκλησίου με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και φαρδύ καπέλο, καθόταν με τον ευγενή George απέναντι από τον γιο της πριγκίπισσας Μargaret, τον Viscount Linley». Η Brown θυμάται ακόμη και μια στιγμή στην τελετή όπου ο George και η Αmal ρωτήθηκαν από την πρώην συγκάτοικο της πριγκίπισσας Diana για το πώς έχουν γνωρίσει τον Ηarry και τη Μeghan, για να λάβει την απάντηση: «Δεν τους ξέρουμε!».

H Βrown συμπεραίνει διακριτικά ότι η Meghan χρησιμοποίησε τον γάμο της ως τακτική κοινωνικής αναρρίχησης και προφανώς λειτούργησε. Οι Sussexes υπολογίζουν πλέον τους Clooney, την Winfrey και την Williams ως στενούς φίλους και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους πρωτοκλασάτους σταρ ότι «τσίμπησαν» όταν έλαβαν την πρόσκληση γάμου. Είναι αρκετά δύσκολο να πεις όχι σε έναν βασιλικό γάμο και να βρεθείς μια ανάσα από τη βασίλισσα.