Royal cameos: 6 φορές όπου τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εμφανίστηκαν σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές

16.09.2022
Royal cameos: 6 φορές όπου τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εμφανίστηκαν σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχουν πιεσμένα προγράμματα (και μια σχεδόν προκαθορισμένη ζωή, εδώ που τα λέμε). Η επιδίωξη μιας καριέρας στο σινεμά ως δευτερεύουσα "δουλειά" μπορεί να μην είναι στη λίστα προτεραιοτήτων τους, όμως όσοι είχαν ένα μικρό "απωθημένο" βρέθηκαν σε μία θέση που μπόρεσαν να το πραγματοποιήσουν! Ακόμη και η βασίλισσας Ελισάβετ και ο βασιλιάς Καρόλος. Ιδού οι μοναδικές αυτές στιγμές.

Η πριγκίπισσα Beatrice

Η πριγκίπισσα Beatrice ήταν το πρώτο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας που εμφανίστηκε σε ταινία που δεν ήταν ντοκιμαντέρ. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε μια μικρή εμφάνιση στην ταινία «The Young Victoria», ως μια από τις κυρίες της αυλής της βασίλισσας Βικτωρίας.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Ηarry

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry γύρισαν μια σκηνή ως stormtroopers στο Star Wars, The Last Jedi. Η σκηνή, ωστόσο, δεν μπήκε στην ταινία, γιατί δυστυχώς, ο πρίγκιπας William δεν είχε το κατάλληλο ύψος για αυτήν. Το ύψος των stormtroopers έπρεπε να είναι ακριβώς 1.80 και ο πρίγκιπας William ήταν λίγο ψηλότερος. Ή, τουλάχιστον, έτσι ειπώθηκε επίσημα καθώς ο κόσμος θεωρεί ότι οι δυο πρίγκιπες κρύβονται πίσω από τις στολές στη φωτογραφία επάνω.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα κόργκι της

Η Bασίλισσα, μαζί με τα 2 κόργκι της, εμφανίστηκε σε μια σύντομη εισαγωγική ταινία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, η οποία ονομαζόταν The Arrival. Στην ταινία, η Ελισάβετ προσκαλεί προσωπικά στο Παλάτι του Buckingham τον Daniel Craig για τον ρόλο του James Bond 007 και ζητά τη βοήθειά του για την έναρξη των αγώνων.

Η δούκισσα του York Sarah Ferguson

Η Sarah Ferguson έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην επιτυχημένη κωμική σειρά, Friends, το 1998. Πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο, «The One with Ross's Wedding: Part 1» όταν ο Joey πέφτει κατά λάθος πάνω στην Ferguson και βγάζει τη βιντεοκάμερά για να κινηματογραφήσει τον εαυτό του να στέκεται δίπλα στη δούκισσα.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας, Catherine

Η πάλαι ποτέ Kate Middleton εμφανίστηκε στην παιδική τηλεοπτική εκπομπή, Blue Peter. Βρέθηκε μαζί με μερικoύς μαθητές στην εξέταση της άγριας ζωής σε μια λίμνη, φύτεψε λουλούδια και έχτισε μια φωλιά από κορμούς, παροτρύνοντας τα παιδιά να περνούν 10 έως 15 λεπτά παίζοντας έξω όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ'

Η Coronation Street είναι η μακροβιότερη σαπουνόπερα στον κόσμο, μετρώντας 61 χρόνια στις βρετανικές τηλεοπτικές οθόνες. Το 2000, για την 40η επέτειο της σειράς, ο πρίγκιπας Κάρολος εμφανίστηκε στο 4.945ο επεισόδιο, όπου συναντά την Audrey Roberts.