Ηarry και Μeghan : Η μυστική συνάντηση με ένα από τα πιο hot ζευγάρια της show biz

31.01.2022
Ηarry και Μeghan : Η μυστική συνάντηση με ένα από τα πιο hot ζευγάρια της show biz
O Ηarry και η Μeghan είναι διασημότητες και όπως είναι φυσικό έχουν έναν κοινωνικό κύκλο που είναι γεμάτος διασημότητες. Και όπως είναι, επίσης, φυσικό έχουν και τις δικές τους προτιμήσεις και συμπάθειες.

Μαζί λοιπόν με εκατομμύρια άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, είναι και αυτοί μεγάλοι θαυμαστές του Τοm Holland και της Ζendaya. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους περισσότερους θαυμαστές τους, οι Sussexes έχουν την κοινωνική επιρροή και τις διασυνδέσεις για να βρεθούν εύκολα πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο διάσημους ηθοποιούς που είναι ζευγάρι και στη ζωή . Όπως λοιπόν αναφέρει ένα πρόσφατο ρεπορτάζ από τον Richard Eden της Daily Mail, ο Harry και η Meghan «επικοινώνησαν με τον Holland και τη Zendaya από το πουθενά και ζήτησαν να συναντηθούν».

Σύμφωνα με μια πηγή που ο Eden περιγράφει ως «έναν από τους παλιούς φίλους του Harry», ο Τοm και η Ζendaya δεν περίμεναν την πρόσκληση (αλλά, για να λέμε την αλήθεια, ποιος θα το περίμενε;) και φυσικά δεν είχαν ιδέα για το ότι οι Sussexes ήθελαν να συναντηθούν μαζί τους.

«Ο Τοm και η Ζendaya ήταν μάλλον μπερδεμένοι, απ' ότι ακούω», είπε η πηγή στη Daily Mail. «Ο Τοm δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Harry ούτε είχε μιλήσει ποτέ μαζί του, οπότε δεν ήξερε τι θα μπορούσε να τον θέλει».

Φυσικά, όσο διάσημοι κι αν είναι ο Τοm και η Ζendaya, εξακολουθούν να είναι ακόμα «κοινοί θνητοί όπως εμείς» αφού είχαν την ίδια αντίδραση που θα είχαμε και εμείς στη βασιλική πρόσκληση του Harry και της Μeghan. Πράγμα που σημαίνει ότι είπαν «ναι» (τουλάχιστον σύμφωνα με την πηγή της Daily Mail).

Πρίγκιπας Harry: Κρίσεις πανικού, ναρκωτικά, ο θάνατος της μητέρας του και η Meghan - Νέα συνέντευξη, νέος "πονοκέφαλος" για το παλάτι

Η πληροφορία που έδωσε η πηγή για τη συνάντηση τελείωσε εκεί. Ο Eden υπονόησε ότι ο Harry και η Μeghan «ίσως ήλπιζαν να πείσουν τον Τοm και τη Ζendaya να συμμετάσχουν σε ένα από τα media project τους», αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το τι συζητήθηκε στη υπερ-μυστική συνάντηση.

Ότι και να έγινε στη συνάντηση, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε με το γεγονός ότι ο Ηarry, η Μeghan, ο Τοm και η Ζendaya (αναμφισβήτητα τέσσερις από τους πιο διάσημους ανθρώπους στη γη αυτή τη στιγμή) μπόρεσαν τελικά να κάνουν αυτό το «το κρυφό ραντεβού» που δεν πήρε χαμπάρι κανείς και είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα από μόνο του, σωστά;

Νικολέτα Μακρή