Τέλος το αλκοόλ για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι φοβούνται οι γιατροί

15.10.2021
Τέλος το αλκοόλ για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι φοβούνται οι γιατροί
Δημόσια πίνει σπάνια, όμως ιδιωτικά, η βρετανή μονάρχης φαίνεται ότι το απολαμβάνει το ποτάκι της, χρόνια τώρα.

Το μαρτίνι λέγεται ότι είναι το αγαπημένο ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φαίνεται ότι αναγκάζεται να εγκαταλείψει την αγαπημένη, αυτή συνήθεια.

Σύμφωνα με οικογενειακή πηγή που επικαλείται το Vanity Fair οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ της απαγόρευσαν τελείως το αλκοόλ πια "προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή υγεία της στο μέλλον, ειδικότερα ενόψει του βεβαρημένου προγράμματος τους επόμενους μήνες".

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε κρατώντας μπαστούνι σε μια πρωτοφανή για τα βασιλικά ιστορικά κίνηση, έχει μπροστά της πολλές επίσημες υποχρεώσεις αλλά και τους πολλαπλούς εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο (Platinum Jubilee) της. Η 70η επέτειός της στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας θα εορταστεί σε όλο της το μεγαλείο και οι γιατροί της, προφανώς φροντίζουν να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα κακής έκπληξης!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί υπάρχει ανησυχία για την υγεία της

Martini τέλος

«Οι γιατροί απαγόρευσαν στη βασίλισσα το βραδινό της ποτό, που είναι, συνύθως, ένα martini», αποκάλυψε οικογενειακός φίλος στην Katie Nicholl του Vanity Fair, εξηγώντας ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο για εκείνη καθώς δεν είναι «σοβαρή πότης», όπως τονίζεται πως είναι «κρίμα σε αυτό το στάδιο της ζωής της να αναγκάζεται να σταματήσει κάτι που της προσφέρει μια κάποια απόλαυση».

Εκτός από ένα martini το βράδυ, λέγεται ότι η βασίλισσα προτιμούσε και ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο της ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, εδώ και χρόνια έπινε ένα ποτήρι σαμπάνια πριν πάει για ύπνο.

Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

Ότι και να ισχύει από αυτά, πάντως, ενδιαφέρον έχει ότι στην τηλεοπτική επιτυχία "The Crown", όπου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) φαίνεται να το "τσούζουν" η βασίλισσα δείχνει να απέχει υποδειγματικά. Ποιος ξέρει!