Πριγκίπισσα Beatrice: Η ρομαντική ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύζυγος της

20.07.2020
Πριγκίπισσα Beatrice: Η ρομαντική ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύζυγος της
H πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Edoardo Mapelli Mozzi («Έντο» για τους φίλους του) την Παρασκευή σε στενή οικογενειακή τελετή. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και χρόνια, αλλά ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν από 12 μήνες.

Ο γάμος τους είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου στο St. James's Palace στο Λονδίνο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Το παλάτι μοιράστηκε δύο επίσημες φωτογραφίες του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου του.

Σύμφωνα με το Παλάτι, ο Mozzi έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα σε ένα ταξίδι τους στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο του 2019, με ένα δαχτυλίδι που σχεδίασε μαζί με τον Βρετανό κοσμηματοπώλη Shaun Leane [φωτό κάτω]

«Ναι, ήταν ο Edoardo και συνεργάστηκα μαζί του στο σχέδιο», δήλωσε ο Leane στην T&C. «Όταν γίνεται κάτι κατά παραγγελία, πρέπει να είναι μια μίξη του σχεδιαστή και των συναισθημάτων, των αναμνήσεων και των λεπτομερειών αυτού που το παραγγέλνει».

Κατά τη διάρκεια της τελετής την Παρασκευή στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge στο Windsor Great Park, η Beatrice πρόσθεσε στο χέρι της ένα ακόμα γαμήλιο δαχτυλίδι, που σχεδιάστηκε επίσης από τον Leane.

Το δαχτυλίδι του γαμπρού ήταν μια vintage χρυσή βέρα που σχεδιάστηκε από τον Josh Collins, σύμφωνα με δήλωση του Buckingham. Τα βασιλικά γαμήλια δαχτυλίδια κατασκευάζονται παραδοσιακά από oυαλικό χρυσό.

Στην πρώτη εικόνα που μοιράστηκε το παλάτι, οι Beatrice και Edoardo χαμογελούν καθώς βγαίνουν από την είσοδο του παρεκκλησιού, η οποία είναι διακοσμημένη με ροζ και άσπρα λουλούδια. Στη δεύτερη εικόνα, το ζευγάρι βρίσκεται έξω από την είσοδο με τη Βασίλισσα, γιαγιά της Beatrice και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι γονείς της νύφης, ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης, δεν εμφανίζονται σε καμία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα. Ωστόσο, το παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της την συνόδεψε στην εκκλησία.

Αυτή πάντως πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος παραβρέθηκαν σε μια οικογενειακή συγκέντρωση από τότε που ξεκίνησε το lockdown.