Μονακό: Έτσι γιόρτασαν την επέτειο γάμο τους ο Αλβέρτος και η Charlene

03.07.2020
Μονακό: Έτσι γιόρτασαν την επέτειο γάμο τους ο Αλβέρτος και η Charlene
Ένατη επέτειος για το royal ζεύγος των Μονεγάσκων και μόλις μοιράστηκαν νέες φωτογραφίες με την αφορμή.

Χθες, 2/7/2020, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός τους, Charlene, συμπλήρωσαν εννέα χρόνια παντρεμένοι. Στην επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Facebook είδαμε εικόνες από το χθες και το σήμερα και με την αφορμή, κάναμε μία αναδρομή σε εκείνη την ημέρα -και στα δάκρυα της "θλιμμένης πριγκίπισσας", φυσικά.

Σήμερα, στον ίδιο λογαριασμό βλέπουμε δύο νέες εικόνες ενώ στη λεζάντα διαβάζουμε πως έτσι πέρασαν την επέτειο οι πρίγκιπες. Στο ηλιοβασίλεμα, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, ποζάρουν ο Αλβέρτος και η Charlene και εμείς ευχόμαστε "Χρόνια Πολά".

Με χαβανέζικο, κοντομάνικο πουκάμισο ο 62χρονος πρίγκιπας - ο οποίος, υπήρξε κάπως "μπερμπάντης" στα νιάτα του, ως γνωστόν- με ανέλπιστα καλή διάθεση η 42χρονη πριγκίπισσά του. Η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους χαλαρές πόζες (και γκριμάτσες) τη Charlene!

Το royal ζεύγος παντρεύτηκε το 2011 και η οικογένεια συμπληρώθηκε με τη γέννηση των παιδιών τους. Ο πρίγκιπας -και διάδοχος του θρόνου- Jacques Jacques Honoré Rainier και η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014 γεμίζοντας χαρά το πριγκιπάτο του Μονακό καθώς οι ελπίδες για νόμιμο διαδοχο από την πλευρά του.. άτακτου Αλβέρτου μειωνόταν!