Πρίγκιπας William: Γιατί δεν θα γιορτάσει όπως θα ήθελε τα γενέθλια του και οι... κλώνοι γιοι του!

21.06.2020
Πρίγκιπας William: Γιατί δεν θα γιορτάσει όπως θα ήθελε τα γενέθλια του και οι... κλώνοι γιοι του!
Οι Cambridges γιορτάζουν δύο ιδιαίτερα γεγονότα αυτήν την Κυριακή και τα δύο έχουν να κάνουν με τον πρίγκιπα William, ο οποίος γίνεται σήμερα 38 ετών και θα γιορτάσει διπλά καθώς τυγχάνει να είναι η Ημέρα της γιορτής του Πατέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όμως, παρά την χαρούμενη περίσταση, υπάρχει μια ανησυχία ότι η συγκεκριμένη μέρα μπορεί να είναι «φορτισμένη συναισθηματικά» για τον William, ο οποίος αναγκάζεται να γιορτάσει μακριά από τον ηλικιώμενο πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολο.

Μιλώντας στο περιοδικό OK, η ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl είπε ότι, όπως πολλοί ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, έτσι και ο William, δεν θα μπορέσει να συναντήσει τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται 700 χιλιόμετρα μακριά στο σπίτι του, στο Balmoral Estate στη Σκωτία.

Ο Kάρολος πρόσφατα ομολόγησε σε μια συνέντευξη στο Sky News ότι του έχουν λείψει τα εγγόνια του και «πραγματικά θέλει» να τα αγκαλιάσει και η Katie πιστεύει ότι αυτή η επιθυμία του μπαμπά του θα στεναχωρέσει πολύ τον William.

«Ο Κάρολος και ο William έχουν έρθει πολύ πιο κοντά τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, μου έχει πει κάποιος που τους γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο William έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για τον μπαμπά του», είπε η Katie Nicholl.

«Εκεί που η ιδέα να γίνει βασιλιάς μια μέρα, συνήθιζε να τον καταβάλλει, τώρα είναι περισσότερο από έτοιμος και έχει βρει απόλυτα σύμφωνο τον πατέρα του σε αυτό. Το πεπρωμένο τους είναι κάτι που τους συνδέει τώρα», πρόσθεσε.

Η Nicholl πιστεύει ότι η περίοδος που ο κορονοϊός προσέβαλλε τον Καρόλο, τον περασμένο Μάρτιο, αποτέλεσε επίσης ένα «κάλεσμα αφύπνισης», κάτι που ενισχύει στην επιθυμία του William να είναι κοντά στον πατέρα του αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η μητέρα του William, η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, δεν είναι στη ζωή για να γιορτάσει μαζί του, αυτό και μόνο μπορεί να κάνει αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα για τον William να είναι πιο συναισθηματική, εξήγησε η Katie Nicholl.

Eπίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας, άλλωστε, έχει παραδέχτει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του και το ότι δεν είναι κοντά του και ως εκ τούτου, σκόπιμα προσπαθεί να κρατά τη μνήμη της ζωντανή στο σπίτι του.

«Ο William και η Kate έχουν φωτογραφίες της Diana σε διάφορα μέρη στο σπίτι τους και ο πρίγκιπας μιλάει συχνά γι 'αυτήν στα παιδιά του. Αυτός και η Kate μοιράζονται ιστορίες μαζί τους για το πώς η Diana βοηθούσε τους ανθρώπους και λένε στα παιδιά πόσο θα είχαν αγαπήσει τη γιαγιά τους αν εκείνη ζούσε», ισχυρίστηκε η Katie Nicholl.

Και εδώ που τα λέμε και ποιος δεν την αγαπούσε!

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του William, πάντως, το Kensington μοιράστηκε μία καινούργια φωτογραφία του πρίγκιπα και τα πριγκιπόπουλά του. Φωτογραφία που, όπως κάθε φορά, τράβηξε η μαμά Kate. Και εντάξει, είναι εμφανές. Ο Louis είναι κλώνος του George! Απίστευτο!