Η Meghan Markle ντρέπεται για τα πόδια της και ξέρουμε γιατί

05.05.2020
Η Meghan Markle ντρέπεται για τα πόδια της και ξέρουμε γιατί
Νέες αποκαλύψεις για την πρώην δούκισσα του Sussex ενισχύουν τη φήμη της "δύστροπης" και "κακομαθημένης" που την ακολουθεί.

Η Meghan Markle φαίνεται πως τα "κατάφερε" και έγινε το "δικό" της. Πήρε τον γαλαζοαίματο σύζυγό της και το παιδί τους από τη Μεγάλη Βρετανία και τους έφερε "πίσω" στη δική της πατρίδα, την Αμερική. Μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης πιστεύει πως ουδέποτε η 38χρονη ηθοποιός αγάπησε τη χώρα του συζύγου της και από την πρώτη στιγμή του σχέδιό της ήταν να "γράψει ιστορία" όπως ακριβώς την ήθελε εκείνη.

Το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους πρώην Sussexes στη μετα-Royal εποχή τους. Οι ίδιοι δείχνουν να έχουν ενταχθεί μια χαρά στη νέα τους καθημερινότητα και να προγραμματίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματά τους.

Την ίδια στιγμή όμως, και ενώ εκείνoi παραμένουν στις ΗΠΑ, στον βρετανικό ηλεκτρονικό Τύπο προκύπτουν αποκαλύψεις, όχι και τόσο κολακευτικές για τη Meghan και τον χαρακτήρα της. Το αντίθετο μάλιστα.

Σε αποκλειστικό δημοσίευμά της που κάνει, εύλογα, τον γύρο του διαδικτύου σήμερα, η DailyMail, μεταφέρει συνέντευξη κάμεραμαν που είχε συνεργαστεί με τη Markle στο παρελθόν, πριν καν τη γνωριμία της με τον Harry, ο οποίος, τελικά, ρίχνει πολύ λάδι στη φωτιά. Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε, λοιπόν, πως συνήθιζαν να αποκαλούν την ηθοποιό "πριγκίπισσα" εξαιτίας του "τουπέ" και της ντιβίστικης συμπεριφοράς της πολύ πριν εκείνει μπει, στην κυριολεξία, στο παλάτι.

"Ήταν πολύ 'δύσκολη' και αγενής", αποκακαλύπτει μεταξύ άλλων ο επαγγελματίας συμπληρώνοντας ότι σε κάθε συνάντηση η Meghan "έσερνε" μαζί της μια μεγάλη "κουστωδία" "που μάλιστα θύμιζε 'κλίκα' από τη σειρά 'Mean Girls' με χάχανα και κοροϊδίες επί παντός επιστητού" και έθετε από την αρχή τους κανόνες της. Μεταξύ αυτών λοιπόν, και ένας που κάνει εντύπωση: "Δεν επιτρεπόταν να υπάρχουν λήψεις των ποδιών της".

Φαίνεται ότι ένιωθε πολύ άβολα με τις πατούσες της και δεν φωτογραφιζόταν ποτέ χωρίς τα παπούτσια της. Και πάντα κλειστά. Εμείς βέβαια έχουμε δει τη Meghan με σανδάλι, όμως μία ουλή που εντοπίσαμε, φανέρωσε το "θεματάκι" που προφανώς είχε με τις λήψεις πριν από την επέμβαση που είχε στα κότσια της.

Αφού την έκανε, την είδαμε και σανδάλια να φορά και ξυπόλυτη να ποζάρει σε επίσημη εκδήλωση στη Νέα Ζηλανδία. Παλιότερα όμως, υπήρχε, όπως φαίνεται "απαγορευτικό".

"Ήταν πολύ εύκολο να συνεργαστείς μαζί της στο γύρισμα. Με το που έλεγες 'action' την έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Μόλις έκλεινε η κάμερα όμως, δεν ήταν και το πιο φιλικό άτομο", συμπλήρωσε ο κάμεραμαν που θέλησε, βέβαια να διατηρήσει την ανωνυμία του, απορώντας πώς τον "τύλιξε τον τύπο". "Δεν ήταν και το πιο φιλικό άτομο". Ε, ο Harry σίγουρα δεν θα συμφωνούσε.