Πλησιάζει μια πολύ σημαντική επέτειος για τη Meghan Markle - Θυμάσαι ΑΥΤΗ τη μεγάλη στιγμή; [photos]

06.06.2019
Πλησιάζει μια πολύ σημαντική επέτειος για τη Meghan Markle - Θυμάσαι ΑΥΤΗ τη μεγάλη στιγμή; [photos]
Ακόμη μία επέτειος για τη δούκισσα του Sussex. Πώς θα τη "γιορτάσει" άραγε;

Το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να εορταστούν τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ -για δεύτερη φορά. Η βρετανή μονάρχης συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής στις 21 Απριλίου, όμως, όπως κάθε χρόνο, τα γενέθλιά της γιορτάζονται ακόμη μία φορά, το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, στο πλαίσιο μιας παράδοσης που ξεκίνησε ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος ο Β.

Η ημέρα αυτή είναι γνωστή ως Trooping the Colour Day και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται στο μπαλκόνι του παλατιού ώστε να απολαύσουν τις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοπιούνται προς τιμή της εορτάζουσας.

Πέρσι, λοιπόν, η μέρα αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τη Meghan καθότι σήμανε την πρώτη φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση μαζί με τη νέα της οικογένεια.

Η επίσημη πρώτη της Meghan σχολιάστηκε ως κάπως "αμήχανη" και όχι ιδιαίτερα "χαρούμενη" αρχικά αλλά δόθηκε εξήγηση στη συνέχεια.

Νιόπαντρη ακόμη και άρτι αφιχθείσα από το ταξίδι του μέλιτος, η δούκισσα του Sussex συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στους εορτασμούς. Αρχικά στην άμαξα και στη συνέχεια στο μπαλκόνι του παλατιού, όπου όμως, για να είμαστε ειλικρινείς χρειάστηκε να την... ψάξουμε λίγο.

Κάπως "χωμένη" μας φάνηκε εκείνη την ημέρα. Μέχρι και... "παραγκωνισμένη". Όμως και για αυτό, η επίσημη απάντηση έφτασε αμέσως και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Και φέτος, λοιπόν, για μία "πρώτη" θα μιλάμε και πάλι. Πρώτη φορά που θα εμφανιστεί μετά τη γέννηση του γιου της η Μeghan. Όλοι περιμένουν με αγωνία. Δεν διεκδικεί, όμως, μόνο εκείνη τα "πρωτεία" στην εν λόγω εκδήλωση.

Μία άλλη "επίσημη πρώτη" περιμένουν επίσης οι βρετανοί -και όχι μόνο- εκείνη την ημέρα. Υπολογίζεται ότι η οικογένεια των Cambridges θα συμμετάσχει σύσσωμη στη γιορτή που σε αυτή την περίτπωση θα σημάνει την πρώτη φορά που θα δούμε σε αυτή την ημέρα τον πρίγκιπα Louis.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν! Για να δούμε τι θα δούμε...

Ζωή Κίττα