William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο

06.11.2018
William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο
Την αποκαλύπτουν οι ίδιοι και τονίζουν: "Πιστεύαμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όλοι πρέπει να το κάνουν".

Φέτος είναι η χρονιά του πρίγκιπα Καρόλου... Στις 14 Νοεμβρίου συμπληρώνει τα 70 χρόνια ζωής και οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες.

Στο εορταστικό αυτό πλαίσιο, λοιπόν, μέλη της οικογένειας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου έδωσαν συνεντεύξεις, με σκοπό να φωτίσουν μερικές άγνωστες -και πιο προσωπικές- πτυχές της ζωής του.

Διάβασε επίσης: Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Από τους πρώτους μου μίλησαν για τον πρίγκιπα Κάρολο, λοιπόν, ήταν, φυσικά, οι δυο γιοι του, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι το πάθος του πατέρα τους να καθαρίσει τον πλανήτη (!) στάθηκε αφορμή για πολλά πειράγματα στο σχολείο. Αγαπημένη συνήθεια τόσο του William όσο και του Harry ήταν να μαζεύουν από παντού.... σκουπίδια! Μια συνήθεια που τους κληροδότησε με μεγάλη αγάπη, όπως υπογραμμίζουν, ο πατέρας τους.

Διάβασε επίσης: "Άρχοντας" ο πρίγκιπας Κάρολος!

"Με κορόιδευαν πολύ στο σχολείο, επειδή μάζευα συνέχεια σκουπίδια. Δεν έβγαινα έξω να τα ψάξω, όμως εκεί που περπατούσα, όταν έβλεπα κάτι πεσμένο, το μάζευα αμέσως", εξήγησε ο 34χρονος δούκας του Sussex, τονίζοντας ότι ένιωθε προγραμματισμένος να το κάνει, όπως ήταν και ο πατέρας του. "Όλοι θα έπρεπε να το κάνουμε", συμπληρώνει...

Από την άλλη πλρευρά, ο μεγαλύτερος αδελφός του, δούκας του Cambridge, περιέγραψε στην Telegraph τις πιο παράξενες διακοπές που είχαν ως παιδιά.

"Μας πήγαινε [ο πατέρας μας] να μαζέψουμε σκουπίδια όταν ήμασταν μικροί. Μας φαινόταν απόλυτα φυσιολογικό.... Όλοι έπρεπε να το κάνουν! Πηγαίναμε στα διάφορα μέρη και μαζεύαμε σκουπιδάκια με τα ξυλάκια μας μέσα σε σακούλες".